Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 24°C

Hazro Belediye Başkanı Fuat Mehmetoğlu, Zeytinburnu’nda Hazrolularla Buluştu

Hazro Belediye Başkanı Fuat Mehmetoğlu, Zeytinburnu’nda Hazrolularla Buluştu
REKLAM ALANI
22 Eylül 2024 14:45
580

Hazro Belediye Başkanı Fuat Mehmetoğlu, İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde yaşayan Hazrolularla bir araya geldi.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Buluşma, Hazro ile Zeytinburnu arasındaki bağların güçlendirilmesi ve ilçeye yönelik hizmetlerin değerlendirilmesi amacıyla düzenlendi.

Toplantıda, Hazro’nun yerel sorunları ve Zeytinburnu’nda yaşayan Hazroluların talepleri üzerine detaylı istişareler gerçekleştirildi. Başkan Mehmetoğlu, Hazro’da yapılan projeler hakkında katılımcılara bilgi verirken, gelecekte planlanan hizmetler konusunda da görüş alışverişinde bulundu.

Zeytinburnu’nda yaşayan Hazroluların ilgisi büyük oldu. Katılımcılar, bölgedeki altyapı, sosyal hizmetler ve kültürel etkinlikler gibi konularda fikirlerini dile getirdi. Başkan Mehmetoğlu, bu buluşmaların önemine vurgu yaparak, Hazro’nun ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli bir diyalog içinde olmanın gerekliliğini ifade etti.

Toplantı, Hazro ve Zeytinburnu’nun ortak projeler geliştirmesi ve iş birliği olanaklarının artırılması açısından umut verici bir adım olarak değerlendirildi.

Başkan Mehmetoğlu, bu tür buluşmaların sıklıkla devam edeceğini belirtti ve katılımcılara teşekkür etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.