Dolar 32,3875
Euro 34,7776
Altın 2.435,69
BİST 9.983,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

SYDV’den Bakıma Muhtaç Yaşlılara Evde Bakım Hizmeti

SYDV’den Bakıma Muhtaç Yaşlılara Evde Bakım Hizmeti
REKLAM ALANI
4 Nisan 2022 18:31 | Son Güncellenme: 4 Nisan 2022 19:53
1.789

Çermik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının (SYDV) ilçe genelinde uyguladığı ‘Yaşlıların Evlerinin Temizliği Projesi’ vatandaşlarımızı sevindiriyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen projeden 60 aile yararlanıyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından İŞKUR’dan Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında istihdam edilen 5 kişilik ekip belirlenen evlere 15 günde bir giderek evin temizliği yapılıyor. Çamaşırlarını yıkayıp, kişisel bakımlarını gerçekleştiriyor.

 

Kaymakam Ramazan Polat konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, yaptığımız ev ziyaretlerinde yaşlı ve bakıma muhtaç aileleri tespit ettiklerini  belirterek, 60 ev tespit ettik. Ekiplerimiz bu aileleri sıraya koydu. Periyodik olarak bu evlere gidiyorlar. Etrafı toplayıp temizledikten sonra camları, duvarları siliyorlar. Hatta bulaşıklar ve çamaşırlar bile yıkanıyor. Battaniye, kilim ve halı yıkanıp temizleniyor. Kişisel bakımları yapılıyor. Temizlik hizmeti 15 günde bir tekrarlanıyor dedi.

 

“HANE SAYISINI ARTTIRACAĞIZ”

 

Kaymakam Polat,mevcut bakıma muhtaç ailelerin yanı bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşların kendilerine bildirilmesinden sonra yapılacak  araştırmalar sonucunda uygun görülen vatandaşlarımız  sayıya dahil edilerek, hizmet alan aile sayısını arttırmayı hedeflediklerini söyledi.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.