Dolar 32,3976
Euro 34,6825
Altın 2.428,59
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

İRADEMİZE PRANGA VURMAK İSTEYEN HAİNLERİ, HÜSRANA UĞRATTIK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, ‘15 Temmuz, Şehitlerimizi Anma ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

İRADEMİZE PRANGA VURMAK İSTEYEN HAİNLERİ, HÜSRANA UĞRATTIK
REKLAM ALANI
15 Temmuz 2020 14:44
729

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, ‘15 Temmuz, Şehitlerimizi Anma ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

 

ARA REKLAM ALANI

HABER: NUSRET BİLGİÇ

 

Mesajında, ülkemizin birliği, dirliği ve bütünlüğü için, seve seve canlarından vazgeçen, demokrasiden, demokratik değerler ve kazanımlardan asla vazgeçmeyeceğini bütün dünyaya haykıran bir ulusun, bir demokrasi destanı yazdığına dikkat çeken MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, duygularını şöyle dile getirdi; “Yüce Allah’tan; aziz şehitlerimize rahmet, kederli ailelerine sabırlar niyaz ediyor, yaralı gazilerimize de bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 15 Temmuz, bir ulusun, kirli ve karanlık oyunlara karşı gösterdiği şanlı direnişin adıdır. Ülkemiz, tarihi açısından en büyük ihanetlerden birisi olarak niteleyebileceğimiz 15 Temmuz gecesi, aziz milletimiz, canı pahasına vermiş olduğu mücadelenin ardından yeni güne yeni bir zaferle uyanmıştır. 15 Temmuzda yaşanan hain darbe girişimi, aziz milletimizin, kirli darbe heveslilerine verdiği bir büyük ders olarak, aziz milletimizin şanlı tarihindeki yerini almıştır.”

 

KORKUNÇ BİR İHANET GİRİŞİMİ İLE KARŞI KARŞIYA KALDIK

 

‘15 Temmuz 2016 tarihinde, milletimiz dünyada eşi benzeri görülmemiş bir ihanet girişimi ile karşı karşıya kaldı. Hain FETÖ/PDY yapılanması, Gazi Meclis’i bombalamış, halk iradesi ile seçilmiş Demokratik parlamenter rejimi askıya alınarak yerine bir dikta yönetimi tesis etmeye kalkmıştır. Bu hain kalkışma sonucu, buhran ve kaos dolu bir geleceğe çekilmek istenmiştir. Bu hainler güruhu, Anayasal düzeni askıya alarak yönetime el koyma girişiminde bulundular’ diyen MHP Diyarbakır İl Başkanı Kayaalp, şöyle devam etti; “Ulusumuz, iç ve dış odaklı hainlere karşı gösterdiği şanlı bir direniş göstermiştir. Yediden yetmişe bütün vatandaşlarımız, karanlık tezgâhlarda hazırlanmış bu kirli oyunlara, geçit vermeyerek, bu kirli darbe girişimi karşısında, demokratik kazanımlarına sahip çıktı.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, canı pahasına ülkesini hainlere teslim etmeyerek, aziz vatanımız, milletimiz, bayrağımız ve yüce Dinimiz için şahadet şerbetini içen bütün şehitlerimize, Cenabı Allah’tan rahmet, gazilerimize bir ömür boyu sağlık ve huzur dolu günler niyaz ediyorum’.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.