Dolar 32,5082
Euro 34,8818
Altın 2.433,27
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

2020’NİN DÜĞÜN DANSI TANGO OLACAK

Dans eğitmeni Sait Emir, son yıllarda dansa olan ilginin artmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

2020’NİN DÜĞÜN DANSI TANGO OLACAK
REKLAM ALANI
9 Mart 2020 18:38
1.090

Dans eğitmeni Sait Emir, son yıllarda dansa olan ilginin artmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

ARA REKLAM ALANI

Yoğunluğu oluşturanların daha çok düğün dansı için gelen çiftler olduğunu belirten Emir, “Düğün dansı, son yıllarda tıpkı gelinlik ve damatlık gibi düğünün vazgeçilmez bir parçası haline geldi. İlkbahar ve yaz mevsiminde evlenecek çiftler de şimdiden dans kurslarına akın etmeye başladılar. Gençler sonuçta hayatlarında bir defa yaşayacakları, tüm sevdiklerini topladıkları bu özel günlerini unutulmaz kılmak istiyorlar. Gayet normal ve haklı bir talep. Bunun için klasik düğün giriş dansından tutun, gelin ya da damadın arkadaşları ile koreografi hazırlamaya kadar uzanan geniş bir yelpazede dans gösterisi hazırlanabiliyor.” ifadelerini kullandı.

“TANGO HALA GÖZDE”

Tercihini klasik düğünden yana kullanan çiftlerin düğün öncesi Tango eğitimi için kendilerine başvurduğunu anlatan Sait Emir, “Çiftlerin gözdesi hala tango diyebiliriz. İlk danslarında tango ya da valsten yana tercihini kullanan çiftler çoğunlukla. Ancak zaman zaman daha hareketli girişten yana olan çiftlerden salsa, rumba hatta hip-hop koreografileri hazırlamak isteyen de oluyor.” dedi.

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.