Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

“100 Yıl Önce Verilen Kurtuluş Mücadelesi Cumhuriyetle Taçlandı”

“100 Yıl Önce Verilen Kurtuluş Mücadelesi Cumhuriyetle Taçlandı”
REKLAM ALANI
29 Ekim 2023 12:11
232

MHP Bağlar İlçe Başkanı Ekrem Zazaoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Şanlı tarihimize altın harflerle yazılan Cumhuriyet’in ilanının 100. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla karşıladıklarını vurgulayan Başkan Zazaoğlu, “Yüce Milletimizin verdiği kurtuluş mücadelesi 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet’le taçlandı. Bu anlamlı gün, aynı zamanda bağımsızlığımızın ve hürriyetimizin de ilanı anlamına gelmektedir” dedi.

Başkan Zazaoğlu, mesajına şöyle devam etti; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma hedefiyle ilerlerken, yaşanan zorlukları milletimiz asla unutmamıştır. Vatan savunmasında verilen üstün mücadele; Türk milletinin bağımsızlığı bir karakter olarak benimsediğinin açıkça bir işaretidir. Bugün ve yarın önümüze çıkan ve çıkabilecek her türlü engel karşısındaki en büyük dayanağımız mukaddes vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin taçlanmasıyla kurulan Cumhuriyetimizdir. Bu vesileyle 100. yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmetle yad ederken, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyor; milletimizin ve kıymetli Bağlarlı hemşehrilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.