Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Yeni Başkan Ocak: “Diyarbekir’in Yükünü Almaya Gayret Edeceğim”

Yeni Başkan Ocak: “Diyarbekir’in Yükünü Almaya Gayret Edeceğim”
REKLAM ALANI
25 Kasım 2023 10:41
162

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Diyarbakır İl Başkanı olarak ataması yapılan M. Raşit Ocak, bugün partisinin il başkanlığı önünde basın mensuplarıyla buluştu.
(HABER:SEYFETTİN EKEN)

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kendisini il başkanı olarak tevdi ettiği için müteşekkir olduğunu belirten Başkan Ocak, bu göreve, bu güvene layık bir eda ve teşkilatıyla birlikte çalışma ve çaba içinde olacaklarını söyledi.

ARA REKLAM ALANI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 85 milyonun yükünü omzunda taşıdığını ifade eden Başkan Ocak; “Cumhurbaşkanımız nasıl ki bu ülkenin yükünü taşıyorsa, 85 Milyon vatandaşın derdiyle dertleniyorsa, ecdadımızın bize bıraktığı tarihi misyonu omuzlamışsa ben de teşkilatımla birlikte şu şehri azim Diyarbekir’in yükünü almaya gayret edeceğim. Cumhurbaşkanımız gibi bizimde tek bir amacımız vardır bu kente, bu ülkeye olan hizmet sevdamızı gerçekleştirip daha ileri hep ileri düşüncesi ile çalışmaktır. Bu konuda siz değerli basın mensuplarına ciddi anlamda ihtiyacım olacaktır, doğrularımıza doğru, yanlışlarımıza yanlış demenizi bekliyoruz. Yeter ki “iddia edildiğine göre” deyip duyumlar üzerine bizi yıpratmayın, telefonum hepinizde var istediğiniz zaman bana ulaşabilir, doğru bilgiyi elde edebilirsiniz” şeklinde konuştu.

“VATANDAŞLARIMIZA NUMARALARIMIZ AÇIK OLACAK”
Vatandaşların sorunlarını daha rahat dile getirmesi için numaralarını paylaşacaklarını aktaran Başkan Ocak; “Atacağımız adımlardan biride daha sonra kamuoyu ile paylaşacağımız numaralara vatandaşlarımız şikayetlerini bildirebilir, ya da talebini bize ulaştırabilir. Hakaret ve haya sınırını aşmadıkça gelen her mesaj dikkate alınacak, durumu olumlu ya da olumsuz ilgili kişiye netice bildirilecektir. Biz biliyoruz ki yerel seçimlerde başarılı olmanın ölçülerinden biri bu kentin sorunlarının çözümünde gösterilen hüner ve dirayete bağlıdır” diye konuştu.

Başkan Ocak, yerel yönetimler için ilçe belediye başkan adaylığı talebiyle şimdiye kadar 86 müracaatın olduğunu söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.