Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

YAŞAMA RENK KATAN PARKLAR

AK Partili Bağlar Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla kazandırdığı parklar, baharın gelmesiyle birlikte cıvıl cıvıl görüntülere büründü. Havanın güzel olmasını fırsat bilerek buralara akın eden vatandaşlar yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirip belediye yönetimine teşekkür etti.

YAŞAMA RENK KATAN PARKLAR
REKLAM ALANI
8 Nisan 2021 21:48
527

Ahmedi Hani Parkı’nı vatandaşların hizmetine açan Başkan Hüseyin Beyoğlu, “Kendi kaynaklarımız ve imkanlarımızla hayata geçirdiğimiz parkların beğeni kazanması bizi daha güzel projeler gerçekleştirmeye motive ediyor” ifadelerini kullandı.

 

ARA REKLAM ALANI

Kimisi çocuklarıyla oynuyor, kimisi arkadaşıyla ders çalışıyor, kimisi de ailece yemek yiyor. Bazıları da zinde kalmak için parkurlarda yürüyüş yaparak sağlıklı yaşam için bol oksijenli ortamda nefes alarak yaşamın keyfini çıkarıyor. Her yaş grubundan insan baharın gelişiyle oluşan enfes havada zaman geçirirken, en çok da kadın ve çocuklar tablodan memnun kalıyor.

 

Renkli görüntülerin adresi Bağlar Belediyesi’nin son dönemlerde hayata geçirdiği park projeleri. Diyarbakır’a özgü ağaç türleriyle donatılan ve yeşil alan görüntüsüyle farklılık yaratan parklar sosyal yaşamı güzelleştirme imkanı sunuyor.

 

AİLELERİN UĞRAK MEKANI HALİNE GELDİ

 

 

Bağcılar Mahallesi havaalanı yolu üzerinde 7 bin 500 m2’lik alanda inşa edilerek geçtiğimiz yıl içerisinde hizmete açılan Selahaddin Eyyubi Parkı, vatandaşların akın ettiği mekanların başında geliyor. İşlek bir noktada bulunan parka gelen vatandaşlar, yapılan hizmeti değerli bulduklarını ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Çocuklarıyla birlikte zaman geçiren Şükran Ata,”Belediyemiz bizleri düşünerek güzel bir park yapmış. İnşallah bu hizmet ilçemizin her noktasına yayılır. Halkımızın bunlara ihtiyacı var. Ailece gelip dinlenebiliyoruz. İnsana ferahlık veriyor. Yapanlardan Allah razı olsun” şeklinde görüşlerini dile getirdi. “Çocuklar ve aileler için çok güzel bir hizmet. Ancak bu kadar olur. Burası çevrede yaşayan bizler için büyük şans” sözleriyle memnuniyetini dile getiren Selman Ateş, belediye yönetimine teşekkür etti. Parkta ders çalışan öğrencileri görmek de mümkün. Bunlardan biri Şevval Bayram. Yakınlardaki bir kursta eğitim alarak üniversite sınavlarına hazırlandıklarını dile getiren Bayram,”Ders aralarında arkadaşımla beraber buraya gelerek dinleniyoruz. Bu arada soru çözdüğümüz zamanlar da oluyor. Parkın yeri de çok güzel. Hakikaten güzel bir hizmet olmuş. Allah belediyemizden razı olsun,başka ne söylenebilir ki?” dedi.

 

Lise öğrencisi Muhammed Kayar’ı da arkadaşı ile beraber ders çalışırken bulduk. Parkın doğal görüntüsünden memnun kaldıklarını belirten Kayar,”Buraya her yaş grubundan insan geliyor. Biz de fırsat buldukça geliyoruz. Güzel havada arkadaşımla birlikte bol oksijenli bir ortamda ders çalışıyoruz. Çok da güzel oluyor. Bu hizmeti kazandıran belediyeye teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

BAŞKAN BEYOĞLU, ÇOK AMAÇLI PARKTA VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

 

 

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, çok amaçlı olarak inşa edilen ve içerisinde çeşitli sosyal donatıların bulunduğu Ahmedi Hani Parkı’na çıkarma yaptı.

 

Belediyenin imkanlarıyla hayata geçirilen parkta incelemelerde bulunan Başkan Beyoğlu, vatandaşlarla sohbet etti. Kendi imkanlarıyla hayata geçirdikleri projelerin ilçenin çehresini değiştirdiğini ifade eden Başkan Beyoğlu,” Medeniyetimizin sembol değerlerinden Ahmedi  Hani’nin ismini verdiğimiz parkımızın projesi  çeşitli sosyal donatılar ve sportif alanları kapsıyor. Çocuklara yönelik oyun alanları, engellilere yönelik olarak da özel tasarlanan bölümler var. Kompleks şeklindeki  projenin içerisinde basketbol ve futbol sahaları, bisiklet yolu, yürüyüş parkurları, geniş alana hitap eden rekreasyon alanları ve dinlenme mekanları yer alıyor. Kendi imkanlarımızla kazandırdığımız projelerle ilçemizin çehresini değiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.