Dolar 32,3769
Euro 34,7725
Altın 2.403,47
BİST 10.154,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

VSP’li Gülümser: “Türkiyemiz İçin Çözüm Arıyorum”

VSP’li Gülümser: “Türkiyemiz İçin Çözüm Arıyorum”
REKLAM ALANI
13 Ekim 2022 12:40
1.255

Vatan Severler Partisi, Türkiye’nin sorunlarıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

 

ARA REKLAM ALANI

Vatan  Severler Partisi Kurucu Genel Başkanı Yılmaz Gülümser; “Parti olarak ekonomi başta olmak üzere her alanda ülkemizin sorunlarına çözüm arayışındayız” dedi.

 

Gündeme ilişkin açıklamalar yapan Vatan Severler Partisi Kurucu Genel Başkanı Yılmaz Gülümser açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde adli, mali, eğitim, üretim, bilim alanlarında dünya ülkeler arasında eksikliğimizin var olduğunun farkındayız. Ama, bu eksikliklerimizin yetişmiş insan odaklı uygulamalarda ki yanlış politikalar sonucunda ortaya çıktığını görmekteyiz. Türkiye Cumhuriyetimizin gelişmiş ilk 20 ülke arasında olmasından dolayı elbette ki gurur duyuyoruz. Vatan Severler Partisi olarak bunu yeteri görmüyoruz. Ülkemiz gerek insan potansiyeli gerekse yer altı ve yer üstü zenginlikleriyle dünyada ilk 10, hatta ilk 5 ülke arasında yer almalıdır.

Türkiye Cumhuriyeti olarak bu hedefimize ulaşmak mümkün.  İyi eğitilmiş bir toplum liyakatli insanlarca yönetilen devlet kurumları, üretim teknolojileri, sanat, spor, edebiyat, tıp vs gibi her alanda her anlamda her zaman her şartta başarılı bir sistem üzerinden ilerlememiz mümkün diye düşünüyoruz” dedi.

 

Gülümser, açıklamasının devamında şunları kaydetti; “Türkiye Cumhuriyetimizin gelişiminde ve gelişmiş ülkeler arasında ki yerinin kalıcı olarak belirlenmesinde Türk liramızın dünya ekonomisinde  güçlü ve saygın bir şekilde yer edilebilmesini sağlamak amacıyla ilerleyeceğiz. Dünyada saygın bir devlet saygın bir millet olabilme yolunda parti olarak her türlü desteği vereceğimizi ifade etmek istiyorum. Vatan Severler Partisi olarak partim teşkilatlarımız olarak her daim ülkemizin sorunlarına çözüm arayışındayız ve çalışmalarımız devam ediyor. Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimiz hepimizindir. Türkiye Cumhuriyetimizin emrindeyiz ve önceliğimiz Türkiye Cumhuriyetimizdir.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.