Dolar 32,5237
Euro 34,8437
Altın 2.438,67
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

“Türkiye’ye Uzanan Kirli Elleri Nerede Olursa Olsun Kırmakta Kararlıyız”

“Türkiye’ye Uzanan Kirli Elleri Nerede Olursa Olsun Kırmakta Kararlıyız”
REKLAM ALANI
26 Temmuz 2023 22:47
170

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polis Akademisi Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Türkiye’ye uzanan kirli elleri nerede olursa olsun kırmakta kararlıyız. Amacımız, terör örgütlerini, ülkemize yönelik bir tehdit unsuru olmaktan tamamen çıkarmaktır” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polis Akademisi Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni’ne katılarak bir konuşma yaptı.

ARA REKLAM ALANI

“Yedi sene önce uçak ve silah sesleriyle başlayan karanlık bir geceyi, milletimizin direnişi sayesinde kardan daha aydınlık bir sabaha çevirdik” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Demokrasi tarihine altın harflerle yazılan 15 Temmuz kıyamımızı, 85 milyon olarak hep beraber yeniden hatırladık” şeklinde konuştu.

“ŞEHİTLERİMİZİN AZİZ HATIRALARINA DAİMA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kayıplarının dinmeyen sızısı yüreklerini kavururken, maruz kaldıkları ihanetin büyüklüğü karşısında öfkelerinin daha da arttığını kaydetti.

“Hem tanklara karşı meydan okumanın gururunu hem de kendi silahıyla vurulmanın acısını beraber yaşadık” ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Üstünden değil yedi yıl, 70 yıl da geçse, 15 Temmuz’u unutmacağımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettik. Bilhassa Özel Harekât Başkanlığı ve Havacılık Dairesi Başkanlığı’na yönelik yapılan kalleşliği hiçbir zaman unutmayacağız. Şehitlerimizin aziz hatıralarına daima sahip çıkacağız” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.