Dolar 32,3312
Euro 34,7699
Altın 2.388,76
BİST 10.252,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

“TIRTIL MEVZUSUNU NASIL HALLEDECEKLER?”

Kahraman sağlık çalışanlarımız, Covid-19 ile mücadele ederken öte yandan magandalarla mı yoksa yemeklerine, aşlarına, ekmeklerine kurt, tırtıl, kırkayak katanlarla mı mücadele edeceklerine şaşırıp kaldılar.

“TIRTIL MEVZUSUNU NASIL HALLEDECEKLER?”
REKLAM ALANI
2 Ocak 2021 18:50
1.028

Daha Kurt’un sırrı çözülmeden, haberi yapan internet sitesinde ‘HALLEDERİZ’ diye devam eden cümlenin sağlık camiasındaki bütün skandalların sümenaltı edildiği, halı altına süpürüldüğü iddialarını güçlendiriyor. HALLEDERİZ ibaresinden davacı ve şikâyetçi olmayanlar gerçekten de mevzuyu hallettiler mi diye düşünmemek elde değil.

 

ARA REKLAM ALANI

Geçtiğimiz sene Diyarbakır sağlık camiasına devrim yapacağız şiarıyla göreve başlayan Dr. Cihan Tekin’in sağlık çalışanlarına reva görülen bu tırtıl konusuna hala sessiz kalması sağlık çalışanları arasında da tepkiye neden oldu. Tepki alan bir diğer isim ise sınırları içerisinde tırtıllı, kırk ayaklı, yemek imalatı yapan Öğretmenevinden dolayı İl Milli eğitim Müdürü Yüksel Arslan oldu.

 

FOTO:ARŞİV

 

HALLEDERİZ: “NASIL HALETTİNİZ”

 

https://www.saglikpersonelihaber.net/gundem/saglik-personeline-verilen-hastane-yemeginde-tirtil-cikti-h10888.html sitesinde yer alan tırtıl haberinde Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi personellerine verilen yemekte tırtıl çıkması üzerine adeta daha önce binlerce illegal faaliyetin üzerini örten bir yapının olduğu, bu yapının Tırtıl, Kurt, Kırkayak konusunun da üzerini örteceği, örtbas edeceği ve vatandaşa bu uygulamaların reva görüldüğü havası yaratılmıştı. Adeta sağlık alanının bir talan zihniyetiyle yönetildiğine dikkat çeken ‘HALLEDERİZ’ kelimesiyle ilgili soruşturma açılmadan geçiştirilmesi de hem sağlık camiasında hem de milli eğitim camiasında hayretle karşılanıyor.

 

FOTO:ARŞİV

 

DAHA NELERİ HALLETMİŞLER?

 

Söz konusu internet sitesinde ‘HALLEDERİZ’ ibaresinin yer aldığı cümlede can alıcı bir başka vurgu ise idare tarafından halledileceği vurgusuyla tutulan tutanakların da önemsiz olduğuna dikkat çekiliyor. Kamuoyu, özellikle sağlık ve eğitim alanında sorunların ve illegalliğin görmezden gelindiğine bu cümleyle altının kırmızı kalemle çizildiğini ifade ettiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.