Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Terhis Olan Oğullarını Almaya Giden Aile Kaza Yaptı: 2 Ölü, 3 Yaralı

Terhis Olan Oğullarını Almaya Giden Aile Kaza Yaptı: 2 Ölü, 3 Yaralı
REKLAM ALANI
5 Ekim 2023 15:38
279

BATMAN’dan terhis olan oğullarını almak için Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine gitmek için yola çıkan ailenin hafif ticari aracı takla attı. Kazada, 2 kişi öldü, 2’si ağır, 3 kişi yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Çınar ilçesi kırsal Ovabağ Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Batman’dan terhis olan oğullarını almak için Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine gitmek için yola çıkan ailenin bulunduğu 72 ABE 375 plakalı hafif ticari araç, ismi henüz öğrenilemeyen sürücüsünün kontrolünden çıkıp takla attı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde ismi öğrenilemeyen kadın ile Hikmet Aydın’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Araçtaki yaralılar Gülsüm Ü., Gülşah Ü. ve 1 kişi ise ambulanslarla Dicle Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Gülsüm ve Gülşah Ü.’nün hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Ölenlerin cenazeleri ise otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

ARA REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.