Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Tarifesi Gülümseme İle Açılan Taksi!

Tarifesi Gülümseme İle Açılan Taksi!
REKLAM ALANI
26 Aralık 2022 09:36
1.371

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, ilçede Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na kayıtlı 65 yaş ve üzeri 1100 vatandaşı taksimetresi sadece bir gülümseme ile açılan ücretsiz Sosyal Taksi Hizmetiyle kamu kurumlarına taşıyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci’nin talimatları ile yürütülen Yaşlı Destek Programı (YADES) projesi kapsamında, 4 adet elektrikli taksi aracılığıyla 65 yaş ve üzeri vatandaşlara ücretsiz Sosyal Taksi Hizmeti veriliyor.

 

 

Sosyal Taksilerin tarifelerinin sıcak bir gülümseme açıldığını belirten Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, ‘’Sosyal Belediyecilik anlayışımızla ilçemizde ikamet eden tüm vatandaşlarımız için birçok proje hayata geçirdik. Bu projelerimizden biri olan ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde başlatmış olduğumuz Yaşlı Destek Programı kapsamındaki YADES Projemiz ile ilçemizde yalnız yaşayan, kimsesiz, kronik hastalığı olan, engelli ve 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın mesai saatleri içerisinde Banka, Hastane ve Kamu Kurum ve Kuruluşlara ulaşımlarını Sosyal Taksilerimizle ücretsiz sağlıyoruz. 4 adet elektrikli çevre dostu Sosyal Taksilerimizle vatandaşlarımızı ihtiyaçları dâhilinde evlerinden alarak istedikleri kamu kurumlarına ulaştırıyor daha sonra tekrar evlerine geri bırakıyoruz. Sosyal Taksilerimizin tarifeleri sıcak bir gülümseme ile açılıyor, hayır duaları ile çalışıyor. Yine bu projemiz kapsamında hemşehrilerimize evde ücretsiz sağlık hizmeti, hasta bakımı, kuaför ve berber hizmeti de sunuyoruz. Bu kapsamda şimdiye kadar 1100 vatandaşımıza hizmet verdik’’ ifadelerinde bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.