Dolar 33,9875
Euro 37,8340
Altın 2.821,35
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

Sokak Ortasında Karısını Yumruklayan Adamı Döven Şahıs, DHA’ya Konuştu

Sokak Ortasında Karısını Yumruklayan Adamı Döven Şahıs, DHA’ya Konuştu
REKLAM ALANI
5 Temmuz 2024 12:48
153

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde dini nikahla birlikte yaşadığı Aysun A.’yı sokak ortasında tekme vu yumrukla döven Mehmet Ç.’yi darbederek etkisiz hale getiren Ali Fırat Arzu (18), o anları DHA’ya anlattı. 

Olay, 1 Temmuz’da öğle saatlerinde Çınar ilçesi Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. Mehmet Ç., sokak ortasında dini nikahla birlikte yaşadığı Aysun A.’yı darbetmeye başladı. Kadını peş peşe yumruklayan Mehmet Ç.’yi görenler olaya tepki gösterdi. Müdahale eden kalabalıktan Ali Fırat Arzu, Mehmet Ç.’yi yumruklayarak durdurdu. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, ihbar üzerine olay yerine gelen polis, Aysun A.’yı ve Mehmet Ç.’yi emniyete götürdü. Aysun A., kendisini darbeden Mehmet Ç.’den şikayetçi olmazken, uzaklaştırma kararı verilmesini talep ederek, kendi isteğiyle kadın sığınma evine gönderildi. Mehmet Ç. ise savcılık talimatıyla, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

‘GURURUMA YEDİREMEDİM’

ARA REKLAM ALANI
Mehmet Ç.’yi etkisiz hale getiren Ali Fırat Arzu, DHA’ya konuştu. Arzu, evine doğru giderken olayı gördüğünü söyleyerek, “Birden bakınca kadını dövdüğünü gördüm. Ben de müdahale etmeye gittim. Kadını yumrukluyordu ve şiddet uyguluyordu. Kadını savunmasız gördüm, gururuma yediremedim. Herkesin bunu yapacağını düşünüyorum. Kim benim yerimde olsaydı aynısını yapardı. Ailem de ‘İyi yapmışsın’ dedi. ‘Kadına şiddete hayır’ diye müdahale ettim, kurtardım. Elimden geleni yaptım. Kadına 10’a yakın darbe vurdu. Dersini alsın diye ben de ona vurdum” diye konuştu.

Esnaf Yahya Aslan ise olay nedeniyle üzüldüklerini belirterek, “Böyle olaylar bir daha ne Çınar’da ne de hiçbir yerde yaşanmasın. Gerçekten üzüldüm. Yapılacak hareketler değildi. Kadına şiddete son verilmesi lazım. Böyleleri cezasız kalmasın, bu şekilde umut ediyorum. İnşallah bir daha yaşanmaz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.