Dolar 32,3010
Euro 34,6729
Altın 2.407,37
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Sobaya Benzin Döktü, Kedisiyle Birlikte Yanmaktan Kurtarıldı

Sobaya Benzin Döktü, Kedisiyle Birlikte Yanmaktan Kurtarıldı
REKLAM ALANI
8 Ocak 2024 16:45
200

DİYARBAKIR’da Z.E.’nin, sobayı tutuşturmak için döktüğü ve alev almasıyla yere bırakıp ayağıyla söndürmeye çalıştığı benzin bidonunun devrilmesiyle yangın çıktı. Z.E. ve yanındaki kedi, yardıma koşan arkadaşının kapıyı açmasıyla kurtuldu. Yangın söndürülürken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 

 

ARA REKLAM ALANI

Olay, 5 Ocak’ta sabah saatlerinde Kocaköy ilçesine bağlı kırsal Çaytepe Mahallesi’nde bulunan bir yem satış bürosunda meydana geldi. Z.E., sabah saatlerinde yaktığı odun sobasının daha çabuk tutuşması için elindeki bidonda bulunan benzini döktü. Bu sırada da telefonla konuşan Z.E’nin elindeki bidonu sobadan çıkan alevler sardı. Bidonu panikle yere bırakan Z.E. bu kez ayağıyla söndürmeye çalıştı. Bidon devrilince alevler büroyu sarmaya başladı. Açık olan büronun kapısı da bu sırada kendiliğinden kapandı. Panikleyen Z.E., bağırarak yardım istemeye başladı. Bu sırada sobanın yanında olan kedi de sağa sola koşarak kurtulmaya çalıştı.  Z.E.’nin sesini duyan arkadaşının yardımıyla kapı açılırken, bidon da dışarı çıkarıldı. Yangın kontrol altına alınarak söndürülürken, çıkış anı ve Z.E. ile kedinin panik anları güvenlik kamerasına yansıdı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.