Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

SEYAHAT, PİKNİK VE SAHİL YASAĞI GETİRİLİYOR!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yapılacak yeni bir düzenleme ile otobüs seyahatlerine sınırlama getirileceğini bildirdi.

SEYAHAT, PİKNİK VE SAHİL YASAĞI GETİRİLİYOR!
REKLAM ALANI
27 Mart 2020 19:53
1.137

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hafta sonu piknik ve sahil yerlerinin yasaklandığını, yapılacak yeni bir düzenleme ile otobüs seyahatlerine de sınırlama getirileceğini belirtti.

 

ARA REKLAM ALANI

ŞEHİRLERARASI SEYAHAT SINIRLANIYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehirler arası otobüs seyahatlerine kısıtlama getireceklerini açıkladı. Soylu “bazı şehirlere giriş çıkışlarda termal kamerayla ölçüm yapıyoruz. Özellikle toplu taşımalar ve şehir içindeki hareketlilikten çıkardığımız rakamlar. Özellikle İstanbul’dan büyüklerimiz memleketlerine gidiyorlar. Buna ait bu akşam bir tedbir daha getiriyoruz. Büyük ihtimalle otobüs seyahatlerini kısıtlıyoruz. Orada bir otorite kuruyoruz şimdi. İzne bağlı olmadan, zorunlu sebep olmadan sefer yaptırmayacağız” dedi.

 

HAFTA SONU SAHİL VE PİKNİK YERLERİ YASAKLANDI, HAFTA İÇİ KARARI VALİLİKLERE BIRAKILDI

Cumartesi-pazar günleri ormanlar, piknik alanlarında, sahil kenarlarında, ormanlarda; spor yapmak, koşmak da dahil olmak piknik yapmak vb. yasaklanıyor. Hafta sonu için gelecek bu uygulama, valiler tarafından hafta içi de uygulanabilir.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.