Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Seçim Öncesi CHP’de Flaş Gelişme, İl Başkanı Değişti!

Seçim Öncesi CHP’de Flaş Gelişme, İl Başkanı Değişti!
REKLAM ALANI
20 Mart 2024 23:23
273

31 Mart seçimlerine doğru giderken CHP Diyarbakır il başkanlığında sürpriz bir değişim gerçekleşti.

 (HABER: SEYFETİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

 31 Mart seçimlerine kısa bir süre kalırken CHP Diyarbakır İl Başkanı Abdullah Atik istifa ederek görevi bıraktı. Atik’in yerine 2023 genel seçiminde CHP’den milletvekili adayı olan iş insanı İsmail Akyıl getirildi.

CHP’nin yeni il başkanı olan İsmail Akyıl, Abdullah Atik başkanlığında il yönetiminde yer aldığı için yönetim kurulu kararıyla il başkanı olarak belirlendi.

TANRIKULU DUYURDU

 Diyarbakır’da Akyıl’ın İl yönetimine verdiği iftar yemeğinde konuşan CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, “Abdullah arkadaşımız görevini bıraktı, onun yerine göreve İsmail Akyıl geldi. Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı, iddialıyız” diye konuştu.

ATİK: “YORULDUĞUM İÇİN BIRAKTIM”

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz eski başkan Abdullah Atik, yaptığı açıklamada; “Ben bu süreçte çok yoruldum. İstifa ettim ama partime hizmetim ve desteğim sürecek. Yeni başkan olarak seçilen arkadaşımıza da başarılar dilerim” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.