Dolar 32,2175
Euro 34,7759
Altın 2.429,01
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 23°C

Sanatçı Gülben Ergen, Diyarbakır’da Anaokulu Açılışına Katıldı!

Sanatçı Gülben Ergen, Diyarbakır’da Anaokulu Açılışına Katıldı!
REKLAM ALANI
30 Nisan 2023 21:18
372

Sanatçı Gülben Ergen ve Çocuklar Gülsün Diye Derneğinin destekleri ile hayırseverler Süleyman Kaya ve Kamuran Kaya’nın bağışıyla dedeleri merhum Hacı Hamit Kaya adına Hani’ye bağlı Gürbüz Mahallesi’nde yaptırılan Çocuklar Gülsün Diye Hacı Hamit Kaya Anaokulu’nun açılışı yapıldı.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Programa Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Hani ilçe Kaymakamı Abdullah Yüksel, Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, kurum yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali; “Bakanlığımız, tüm alanlarda olduğu gibi okul öncesi alanda da büyük yatırımlar yaptı, yapmaya devam edecek. Bu amaca katkı yaptıkları için değerli hayırseverlerimiz Süleyman Kaya ve Kamuran Kaya Bey ile Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen Hanım Efendi’ye çocuklarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

İki derslikli Çocuklar Gülsün Diye Hacı Hamit Kaya Anaokulunun yapımını üstelenen hayırsever Süleyman Kaya ve Kamuran Kaya birer kısa konuşma yaparak küçük yüreklere dokunabildikleri ve rahmetli dedeleri adına okul yaptırdıkları için mutlu olduklarını dile getirdiler.

Hayırseverlerin ardından kürsüye çıkan sanatçı ve Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen, okul öncesi eğitimin önemini aktararak Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 afet bölgesinde 11 anaokulu projesini hayata geçirdiklerini söyledi. Bütün depremzede çocukların okul öncesi eğitimden faydalanmasını istediklerini ifade eden Ergen, “Her zaman açılışını yaptığımız okulları annelere emanet ediyorum. Her şeyiyle onlar çok güzel bakarlar” diye konuştu.

Ardından kürsüye çıkan Vali Ali İhsan Su, çocukların yürümeye başladığı andan itibaren anaokullarında ve ana sınıflarında eğitim aldıklarını belirterek “Burada inşallah çocuklarımız eğitim alacaklar, kendilerini geliştirecekler ve ülkemize, ilimize, ilçemize önemli hizmetleri sunacaklar” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Su tarafından hayırsever Süleyman Kaya, Kamuran Kaya ve Gülben Ergen’e plaket takdim edildi.

Okulun açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri ve vatandaşların okul binasını gezmesiyle program sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.