Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 24°C

Şampiyon Amedspor, Ersun Yanal’la Prensipte Anlaştı!

Şampiyon Amedspor, Ersun Yanal’la Prensipte Anlaştı!
REKLAM ALANI
7 Haziran 2024 17:51
164

Trendyol 1. Lig’e yükselen Amed Sportif Faaliyetler, teknik direktörlük için Ersun Yanal’la prensipte anlaştı.

11 Haziran Salı günü yapılacak genel kurulun ardından, Ersun Yanal’ın bir yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

ARA REKLAM ALANI

Açıklamada ayrıca Başkan Aziz Elaldı’nın Ersun Yanal hakkında şu sözlerine yer verildi; “Yanal Takımı kavramının altında savunma yapmayan, yaptıran bir futbol anlayışı hakimdir. Türk futbolunu analiz, performans, GPS, beslenme ve mental destek gibi kavramlarla tanıştıran, genç teknik adamların ve gençlerin önünde dev kapılar açan Yanal’ın felsefesini her zaman takdir ediyoruz. Elde ettiği başarılar, kazandığı kupalar, yetiştirdiği genç yıldızlar ve antrenörlerle futbolumuzda çok ayrı bir konuma sahip Yanal ile çıkacağımız yolculuk için çok heyecanlıyız.”

Ersun Yanal da, “Futbol, hepimizin ortak duygusu, ortak coşkusu, ortak heyecanı. Türkiye bir futbol ülkesi ve hepimizin daha iyi futbol felsefesine ulaşması için el ele vermesi gerekiyor. Amedspor ile başlayacağımız yolculuğun her dakikası bu açıdan çok önemli ve değerli” diye konuştu.

62 yaşındaki teknik direktör son olarak Şubat – Nisan 2023 tarihleri arasında Alanyaspor’u çalıştırmış ve 6 maçlık kısa serüvenin ardından takımdan ayrılmıştı. Bu sezon 2. Lig Kırmızı Grup’ta 81 puan toplayan Amed Sportif şampiyon olarak 1. Lig’e yükselmişti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.