Dolar 32,5959
Euro 34,8272
Altın 2.498,18
BİST 9.461,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

“İki Gözüm Diyarbakır”a 50 İlden Başvuru Yapıldı

“İki Gözüm Diyarbakır”a 50 İlden Başvuru Yapıldı
REKLAM ALANI
4 Ekim 2022 08:55 | Son Güncellenme: 4 Ekim 2022 08:57
1.435

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince düzenlenen “Diyarbakır 4 Mevsim Fotoğraf Yarışması” Büyük Ödül için 50 ilden amatör ve profesyonel fotoğrafçı başvurdu.

 

ARA REKLAM ALANI

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığınca geçtiğimiz Kasım ayında dünyada ilk defa bir kentin dijital fotoğraf platformu olarak kurulan ve profesyonel, amatör fotoğrafçıların eserlerinin yer aldığı “İki Gözüm Diyarbakır” da, “Diyarbakır 4 Mevsim Fotoğraf Yarışması”na başvurular tamamlandı.

 

460 FOTOĞRAF TUTKUNU, 1601 FOTOĞRAF

 

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) işbirliğiyle düzenlenen ve 30 Eylül 2022’de başvuruları sona eren yarışmaya Hakkari’den İstanbul’a Trabzon’dan Hatay’a 50 ilden 460 fotoğrafçı, 1601 eserle başvurdu.

 

16 Kasım’da Diyarbakır’da toplanacak jürinin değerlendirmesiyle Büyük Ödül ve dereceye giren fotoğraflar belirlenecek. Değerlendirme toplantısı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin Youtube hesabından canlı yayınlanacak.

 

Birincinin 50 bin, ikincinin 30 bin, üçüncünün 20 bin lirayla ödüllendirileceği yarışmada dereceye girecek fotoğrafların yanı sıra jüri tarafından seçilecek 30 fotoğraf için biner lira sergileme ödülü verilecek.

 

Yarışma sonucunun açıklanmasının ardından Keçi Burcu’nda yapılacak sergi ve ödül töreninin tarihi duyurulacak.

 

AYIN ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRİLECEK

 

İki Gözüm Diyarbakır’ın kamuoyuna duyurulmasının ardından ayın şampiyonlarının belirlendiği Ocak 2022’den bu yana yaklaşık 5 bin üyeye ulaşan platforma, kullanıcılar şimdiye kadar yaklaşık 33 bin fotoğraf yükledi. Yükledikleri fotoğraflarla Diyarbakır’ın tarihi, kültürel, doğal güzelliklerinin tanıtılmasına katkı sunan ve topladıkları puanlarla her ay seçilen şampiyonlara da hediyeleri ödül töreninde sunulacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.