Dolar 33,9903
Euro 37,8443
Altın 2.821,37
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

Rezan Gençlik Merkezi Renkli Etkinliklerle Açılış Yaptı

Rezan Gençlik Merkezi Renkli Etkinliklerle Açılış Yaptı
REKLAM ALANI
6 Eylül 2024 21:45
85

Bağlar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Rezan Gençlik Merkezi’nin açılışı yapıldı. Eş Başkanlar Leyla Ayaz ve Siraç Çelik’in de katıldığı açılış renkli etkinliklerle gerçekleşti. Eş Başkan Çelik yaptığı konuşmada, çocuklar ve gençler için ihtiyaç duyulan tüm çalışmaları hayata geçireceklerini dile getirdi. 

Bağlar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Yenihal’de bulunan Rezan Gençlik Merkezi’nin açılışını yapmak ve yaz boyunca süren Yaz Spor Okullarının başarılı bir şekilde tamamlanmasını kutlamak amacıyla etkinlik düzenledi.

ARA REKLAM ALANI

Gençlik Merkezi bahçesinde düzenlenen etkinliğe Eş Başkanlar Leyla Ayaz ve Siraç Çelik’in yanı sıra, Eş Başkan yardımcıları Jiyan Aslan ve Reşat Yücel, Meclis üyeleri, birim müdürleri, spor okullarına katılan çocuklar, gençler ile aileleri katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Asuman Filiz Ürün yaptı. Ürün, Gençlik Merkezi’nde yaptıkları etkinlikleri aktararak, önümüzdeki dönemde çalışmalarını devam ettireceklerini vurguladı.

‘GELECEĞİMİZ OLAN GENÇLER İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ’

Eş Başkan Siraç Çelik de konuşma yaparak, “Çocuklar ve gençler bizim geleceğimizdir. Onlar için ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu. Önceki yönetimin Gençlik Merkezi’nde çalışmalar yapmadığını, kendilerinin göreve geldikten sonra merkezi  aktifleştirdiklerini vurguladı. Çelik, “Bizler halkımız için neye ihtiyaç varsa çalışmalarımızı ona göre yapacağız” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kurslara katılan çocuklara hediyeleri verildi. Daha sonra kurdele kesilerek açılış gerçekleştirdi.

Etkinlik kurslara katılan çocukların gösterileri ile devam etti. Çocuklar aralarında yarışmalar yaparken, kendileri için kurulan alanlarda hem spor yaptı hem de doyasıya eğlendi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.