Dolar 32,2658
Euro 34,7144
Altın 2.401,68
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C

MUSLERA’DAN İSYAN: ‘BİZİM CANIMIZ YOK MU’

Galatasaray’ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera, Korona Virüs nedeniyle seyircisiz oynanan Beşiktaş maçı sonrası sert açıklamalarda bulundu.

MUSLERA’DAN İSYAN: ‘BİZİM CANIMIZ YOK MU’
REKLAM ALANI
15 Mart 2020 22:12
929

Dünyadaki çoğu ligin ertelenmesini hatırlatan Muslera’dan Korona Virüs tepkisi; “Utanç verici bir gece yaşadık; bizim canımız yok mu? Burada çalışanlar, futbolcular böyle bir riskin içinde. Yapılan hem bize hem de seyircilere saygısızlık.”

 

ARA REKLAM ALANI

Galatasaray’ın tecrübeli file bekçici Fernando Muslera, yeni tip Korona Virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle karşılaşmanın seyircisiz oynanmasına ve ligin ertelenmemesine tepki gösterdi.

 

Muslera, Türk Telekom Stadyumu’nda oynadıkları Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalarda bulundu. Salgın riskinin olduğu durumda maçların oynanmasının çalışanları ve futbolcuları tehdit ettiğini belirten tecrübeli file bekçisi, “Madem böyle bir tehdit varken biz niye maça çıkıyoruz? Diğer ülkelerde ligler erteleniyor. Bugünü bekleyen taraftarlara da büyük bir saygısızlıktı bu” ifadelerini kullandı.

 

Muslera’nın maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şöyle; 

“Bence utanç verici bir gece yaşadık. Çok fazla futbol konuşulmasına gerek yok. Şu anda dünyanın içinde olduğu sağlık problemi var. Bizim canımız yok mu? Burada çalışanlar, futbolcular böyle bir riskin içinde. Böyle bir risk varsa bizde neden maçlar oynanıyor? Yapılan hem bize hem de seyircilere saygısızlık. Trabzonspor-Başakşehir maçı vardı bugün. Ligin kaderini etkileyecek 2 maç seyircisiz oynandı. Madem böyle bir tehdit varken biz niye maça çıkıyoruz? Diğer ülkelerde ligler erteleniyor. Bugünü bekleyen taraftarlara da büyük bir saygısızlıktı bu.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.