Dolar 32,4980
Euro 34,9033
Altın 2.440,43
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C

“Milletin Hizmetinde Olacak Bir Siyaset Anlayışıyla Hareket Ediyoruz”

“Milletin Hizmetinde Olacak Bir Siyaset Anlayışıyla Hareket Ediyoruz”
REKLAM ALANI
20 Temmuz 2023 11:34
310

MHP Yenişehir İlçe Başkanı Osman Ava, gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Yenişehir ilçesinde vatandaşlarla görüşmeler gerçekleştirdiğini belirten Başkan Ava, vatandaşların kendilerinden en çok istediği şeyin hizmet ve dürüst siyaset olduğunu söyledi.

Partisinin Türkiye genelinde başarılı bir siyaset profili çizdiğini aktaran Başkan Ava; “Bilge liderimiz ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin çizdiği yolda ilerleyen ve başarılı olan bir siyasi partiyiz. Partimizin bu şekilde başarılı olması ve vatandaşlardan teveccüh görmesi bizi memnun ediyor. Partimiz, her geçen gün büyüyen ve milletin gönlünde yer edinen bir parti konumuna gelmiştir. Bundan sonra da bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Partisinin ilçe teşkilatıyla her hafta toplantılar yaptığını belirten Başkan Ava; “Biz yönetim olarak her hafta toplantılar yaparak ilçemiz hakkında yönetimdeki arkadaşlarımızla istişareler yapıyoruz. Biz ekip olarak sahadayız ve çalışmalarımızı bu şekilde sürdürüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak milletin daima hizmetinde olacak bir siyaset anlayışıyla hareket ediyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.