Dolar 32,3608
Euro 34,6619
Altın 2.395,18
BİST 10.190,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Göz Doktoru Eksikliği, Bir İlçeyi Mağdur Ediyor

Göz Doktoru Eksikliği, Bir İlçeyi Mağdur Ediyor
REKLAM ALANI
22 Temmuz 2023 17:30
318

Çevre ilçelerden on binlerce hastaya sağlık hizmeti veren Ergani Devlet Hastanesi’nde göz doktoru yetersizliği nedeniyle hasta ve hasta yakınlarını mağdur ediyor. Duruma tepki gösteren hasta ve hasta yakınları, bu mağduriyetin giderilmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

 

ARA REKLAM ALANI

Çevre İllerden binlerce kişiye sağlık hizmeti vermeye çalışan Ergani Devlet Hastanesi’nde zaman zaman yaşanan doktor eksikliği sıkıntılara ve mağduriyetlere yol açıyor. Aylardır tek bir göz doktorun görev yaptığı Ergani Devlet Hastanesi’nde vatandaşlar, haftalarca muayene olmak için bekliyor.

 

Çermik ilçe Jandarma Komutanlığı’ndan görevlendirmek için açılan başvuruya 878 kişi rapor almak için bugün tek göz doktorunun görev yaptığı Ergani Devlet Hastanesi’ne yönlendirilmesi izdihama yol açtı. Yığılmaların yaşandığı hastanede bekleyen randevulu hastalar da mağduriyet yaşadı.

 

Hastanede tek bir göz doktorunun görev yapmasının mağduriyetlere yol açtığına değinen hastalar, Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü’ne tepki göstererek göreve davet ettiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.