Dolar 32,3775
Euro 34,7618
Altın 2.436,00
BİST 9.983,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

MHP’li Arslan’dan Ergani’deki Yatırımlarla İlgili Açıklama!

MHP’li Arslan’dan Ergani’deki Yatırımlarla İlgili Açıklama!
REKLAM ALANI
28 Temmuz 2023 14:18
338

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde yapımı tamamlanan 5 sağlık merkezinin açılışına katılan MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan, yapılan yatırımlarla ilgili olarak açıklama yaptı.

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Ergani ilçesinde yapımı tamamlanan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Hayat Merkezi, Saray Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık İstasyonu ve Verem Savaş Dispanseri sağlık merkezlerinin açılış törenine katılan MHP’li Arslan, sağlık hizmetlerinin kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, Ergani’ye yapılacak yatırımların artarak devam edeceğini söyledi.

Açılan sağlık merkezleriyle alakalı olarak MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan; “Ergani ilçemizde açılışı yapılan sağlık hizmetleri için öncelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya teşekkür ederim. Ergani ilçemizde açılışı yapılan bu sağlık merkezleriyle birlikte devletimizin milletimiz için yaptığı ve yapacağı hizmetler için birer kanıt olarak karşımızda duruyor. Vatandaşlarımız, hükümetimize olan güvenleri onlara hizmet olarak geri geliyor. Bu yatırımların ilimize ve ilçemize kazandırılmasında emekleri olan herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Ergani’nin yıllardır bu tür yatırımlardan muzdarip olduğunu belirten Başkan Arslan; “Ergani ilçemize son zamanlarda devletimizin yatırımlarının arttığını görüyoruz. Yereldeki idarecilerimizin desteği ve bizim de girişimlerimizle ilçemiz hizmet görmeye başladı. İlçemizin daha çok hizmet görmesi için bundan sonraki süreçte daha fazla çalışacağız” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.