Dolar 32,2731
Euro 34,7218
Altın 2.398,96
BİST 10.254,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 19°C

MHP, Yenişehir’de İstişare Toplantısı Düzenledi

MHP, Yenişehir’de İstişare Toplantısı Düzenledi
REKLAM ALANI
10 Şubat 2024 17:54
184

MHP Yenişehir İlçe Başkanlığı, seçim çalışmaları için ilçe binasında istişare toplantısı düzenledi.  

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Cumhur İttifakı üyesi olan MHP’nin Diyarbakır’da Büyükşehir Belediyesi adayını destekleyeceği, ilçeler için henüz kesin bir şeyin olmadığı Yenişehir’de MHP ilçe teşkilatı çalışmalarını sürdürüyor.

31 Mart mahalli seçimlerine hazırlık çalışmalarını yürüttüklerini belirten MHP Yenişehir İlçe Başkanı Osman Ava ve yönetimi, seçimler için istişare toplantısı düzenlediklerini belirtti.

Başkan Ava, yaptığı açıklamada; “Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi için partimizin genel merkezi Cumhur İttifakı adayı olan Mehmet Halis Bilden’i açıkladı. Biz de parti olarak Cumhur İttifakı’nın kazanması için çalışacağız. Partimizin bayrağını her yerde dalgalandıracağımız gibi ilçemizde de seçim çalışmalarına başladık. Genel Merkezimizin talimatları ve il başkanımız Miktat Arslan’ın öncülüğünde partimizin başarısı için çalışıyoruz. 1 Nisan sabahına Cumhur İttifakı’nın belediyelerinin olduğu Bir Diyarbakır sabahına uyanmak için dur durak bilmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.