Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

MHP Sur Kongresi Gerçekleşti

MHP Sur Kongresi Gerçekleşti
REKLAM ALANI
11 Eylül 2023 21:56 | Son Güncellenme: 11 Eylül 2023 22:04
409

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), ilçe kongrelerini sürdürdüğü Diyarbakır’da Sur ilçesinin kongresini yaptı.

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Yapılan kongreye MHP Diyarbakır il başkanı Miktat Arslan, yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ile vatandaşlar katıldı.

MHP’nin Sur ilçe kongresinde Diyarbakır’da 17 ilçe arasında delegelerin seçime katılımı açısından en yüksek katılımın olduğu ilçe kongresi oldu.

 

Kongrede açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Miktat Arslan, parti olarak kongre sürecinin yoğun bir şekilde geçtiğini söyledi.

Başkan Arslan, kongrede şiir okuyan bir kıza ay yıldızlı Türk Bayrağı ve gül takdim etti.

MHP Sur İlçe Başkanı Şakir Erdin, kongrede yaptığı konuşmada, Türkiye’nin şahlanış dönemini yaşadığını, bunun mimarının da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olduğunu ifade etti.

Başkan Erdin; “Kongremize geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Bilge liderimiz ve genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin bizlere verdiği görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız.  Biz önce devletim ve milletim, sonra partim ve ben diyen bir davanın neferleriyiz. Biz kolay kolay yıkılmayız. Sur, Diyarbakır’ın kalbidir. Sur’da yapacağımız çalışmalarla üç hilali dalgalandıracağız. Bizler ilkeliyiz, ahlaklı ve tutarlıyız. Bu vatan bölünmez, bu bayrak inmez, ezan dinmez. Ne mutlu Türk’üm diyene” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.