Dolar 32,2141
Euro 34,7252
Altın 2.452,26
BİST 10.312,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

MHP KAYAPINAR TEŞKİLATINDAN ÇOCUKLARA GİYİM YARDIMI

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kayapınar İlçe Teşkilatı, 85 aileye kışlık bot ve mont dağıttı.

MHP KAYAPINAR TEŞKİLATINDAN ÇOCUKLARA GİYİM YARDIMI
REKLAM ALANI
6 Ocak 2021 15:12
741

Soğukların başladığı şu günlerde ihtiyaç sahibi çocukların yüreklerini ısıtmak amacıyla kışlık elbise yardımında bulunduklarını söyleyen MHP Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Ataç,  hayırseverleri ihtiyaç sahibi ailelere karşı hassas davranmaya ve onlara destek olmaya davet etti.

 

ARA REKLAM ALANI

 

Kış aylarında zor durumda olan ihtiyaç sahiplerini gözetmenin gerekliliğinden bahseden Ataç; “Tabiki kış ayı garipler ve mazlumlar için zordur. Bizler bu zor kış şartlarında bu çocukları ve aileleri unutmamamız gerekiyor. İlçemizde daha önce tespit ettiğimiz 85 ailemize kışlık bot ve mont yardımında bulunduk. Her yıl olduğu gibi önceden belirlediğimiz çocuklarımıza elbise yardımında bulunduk. Fırsat buldukça imkanlar dahilinde ilçemizdeki, mahallemizdeki yetimleri ve ihtiyaç sahiplerini görmezden gelmeyelim. Onlara yardım elimizi uzatalım. MHP teşkilatı olarak da bundan sonra imkanlar dahilinde halkımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız” dedi.  

 

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.