Dolar 32,5225
Euro 34,8925
Altın 2.437,74
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C

MHP, Diyarbakır’da İlk Kez Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirdi

MHP, Diyarbakır’da İlk Kez Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirdi
REKLAM ALANI
22 Nisan 2023 16:47 | Son Güncellenme: 22 Nisan 2023 18:28
424

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır’da ilk kez bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.

 

ARA REKLAM ALANI

 

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

 

MHP Diyarbakır il binasında Diyarbakırlı vatandaşlarla bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.

 

 

MHP’nin bayramlaşma törenine Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan, il yönetim kurulu üyeleri, milletvekili adayları, 17 ilçenin ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreniyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Miktat Arslan, “Bayramlar, bizim milli birlik ve beraberliğimizin temelidir. Bayramlar, bizim millet sevincimiz olduğu gibi örf ve adetlerimizi yaşadığımız ve geleceğe umutla baktığımız kutsal günlerimizdir. Bu bayramda coşku ve sevincimizi sessiz yaşıyoruz. Biliyoruz ki ülkemizde asrın felaketi yaşandı. Çocuklarımız, anne babasız, annelerimiz evlatsız, babalarımız çaresiz kaldı. Evlerimiz ışıksız kaldı.

 

 

Bayram, sevinç, coşku ve umutlarımızı gelecek bayramlara bırakacağız. Bu felaketin izlerini güçlü devletimiz, milletimizle beraber çözecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey Efendi’nin liderliğinde bu felaketin izleri inşallah en kısa sürede silinecektir. İşte bizim bayram sevincimiz, umutlarımız o zaman tekrar yeşerecektir. Bu vesileyle Diyarbakırlı hemşerilerimin ve Türk İslam âleminin bayramını bir kez daha kutluyorum” ifadeleri kullandı.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.