Dolar 32,5841
Euro 34,8168
Altın 2.414,07
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

BAĞLAR BELEDİYESİ EKİPLERİNİN DENETİMLERDE ELE GEÇİRDİĞİ BOZUK ETLER İMHA EDİLDİ

AK Partili Bağlar Belediyesi, toplum sağlığını tehdit eden bozuk gıdalarla mücadelesini sürdürüyor.

BAĞLAR BELEDİYESİ EKİPLERİNİN DENETİMLERDE ELE GEÇİRDİĞİ BOZUK ETLER İMHA EDİLDİ
REKLAM ALANI
15 Ağustos 2021 20:25
1.388

Sağlık İşleri Müdürlüğü Gıda Denetim Ekipleri’nin ilçenin bir çok noktasında gerçekleştirdiği denetimlerde ele geçirilen bozuk etler, ekiplerin gözetiminde şehir dışına taşınarak imha edildi.

 

ARA REKLAM ALANI

Bağlar Belediyesi, hijyen ve sağlık kurallarını hiçe sayanlarla mücadelesini sürdürüyor.

 

400 bin nüfuslu ilçenin genelinde vatandaşlardan gelen ihbar ve şikayetleri de değerlendirerek denetimler yapan Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesindeki gıda denetimler ekipleri,  bazı iş yerlerinde bozuk etler tespit etti.

 

Yüklü miktardaki etler, ekiplerin kontrolünde imha edilerek olası bir gıda zehirlenmesinin önüne geçildi.

 

BEYOĞLU: “AYNI HASSASİYETLE YOLA DEVAM EDECEĞİZ “

 

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşın gıda sağlığını korumak adına bugüne kadar ciddi bir gayret ortaya koyduklarını belirterek bundan sonra da aynı bilinç ve hassasiyetle yola devam edeceklerini bildirdi. Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise vatandaşların şikayetine konu olan kaçak et kesimlerini önlemek için ilçenin ilgili bölgelerinde denetimlerini sürdürüyor. İzinsiz ve sağlıksız koşullarda kesim yapanlar uyarılarak cezayi yaptırım uygulanması için ilgili kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmalar yürütülüyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.