Dolar 33,9971
Euro 38,0394
Altın 2.833,69
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Yağmurlu
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

MHP, Diyarbakır İlçe Kongrelerinin Finalini Yenişehir’le Yaptı

MHP, Diyarbakır İlçe Kongrelerinin Finalini Yenişehir’le Yaptı
REKLAM ALANI
12 Eylül 2023 17:27 | Son Güncellenme: 12 Eylül 2023 17:28
541

Milliyetçi Hareket Partisi, Diyarbakır’da 12 ilçenin kongresini tamamladı.

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Tek listeyle gidilen kongrede Yenişehir ilçe başkanı olarak aday olan Osman Ava, kullanılan oyların tümünü alarak MHP’nin Yenişehir İlçe Başkanı olarak 3 yıllığına seçildi.

MHP’nin Diyarbakır’da yaptığı final kongresinde davul zurnalar susmadı. Davul zurna eşliğinde Sur ilçe binasına giren il başkanı ve partililer, Yenişehir ilçesinin kongresini görkemli bir şekilde gerçekleştirdi.

Kongrelerin finalini Yenişehir ilçesiyle yapan MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan, 12 ilçenin kongresini görkemli bir şekilde yaptıklarını ve kongrelere yoğun ilgi gösteren partililerine teşekkür etti.

İlçe kongrelerinin ardından il kongresinin hazırlıklarına başlayacaklarını belirten Başkan Arslan; “Diyarbakır’da 12 ilçemizin kongresini yaptık. Partimizin ilçe kongrelerine yoğun ilginin olması beni sevindirdi. Ayrıca merkez ilçelerimizin kongrelerine ev sahipliği yapan Sur ilçe teşkilatımıza da teşekkür ederim. Kongrelerde ilçe başkanı olarak seçilen dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hep beraber, birlikte hareket ederek ilimizde partimizin başarısı için canla başla çalışacağız” dedi.

MHP’nin Yenişehir ilçe Başkanı olarak seçilen Osman Ava ise şu ifadeleri kullandı; “Genel başkanımız ve bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey Efendi’ye kongremiz için gönderdiği mektup nedeniyle şükranlarımızı sunarız. Kongremize gelen başta il başkanımız Miktat Arslan olmak üzere il yönetim kurulu üyelerimize, ilçe başkanlarımıza, delegelerimize ve değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra partimin Yenişehir ilçesinde başarılı olması için daha çok çalışacağıma söz veriyorum.”

Kongrede il başkan yardımcısı Kamil Alp ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kongre için gönderdiği tebrik mektubunu okudu.

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.