Dolar 32,2600
Euro 34,7070
Altın 2.403,00
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

MHP, 11 Kişiyi Yönetimden Çıkardı!

MHP, 11 Kişiyi Yönetimden Çıkardı!
REKLAM ALANI
26 Temmuz 2023 20:34 | Son Güncellenme: 26 Temmuz 2023 20:42
666

MHP Diyarbakır İl Başkanlığı, yönetim kurulu toplantılarına katılmadıkları ve partiyi yıpratan konuşmalar yaptıkları gerekçesiyle 11 yönetim kurulu üyesini üyelikten çıkardı. Yönetim, parti kimliği ve araç koruma tanıtım kartlarını da geri istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanlığı, yönetim kurulu toplantılarına katılmayan ve parti aleyhinde çalışmalar yaptığı gerekçesiyle 11 yönetim kurulu üyesini üyelikten çıkardı.

ARA REKLAM ALANI

Görevden almalarla ilgili olarak MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan; “Yönetimden atılan kişiler 3 toplantıya katılmamıştır. Her partinin bir tüzüğü ve kuralları var. Partimizin sorunları parti içinde konuşulur. Partimizin yıpratılmasına izin vermeyiz. Genel merkezle istişare yaptıktan sonra yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla bu yönlü bir karar aldık” şeklinde konuştu.

‘PARTİMİZİ TEMSİL ETME YETKİLERİ YOK’

MHP Diyarbakır İl Başkanlığı, görevden alınan yönetim kurulu üyeleriyle ilgili açıklama yapıt. MHP İl Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada; “Aşağıda adı soyadı belirtilen kişilerin istifa etmeleri, yönetim kurulu kararı ile parti içi görevlerine son verilen veya üst üste 3 kez yönetim kurulu toplantılarına katılmadıkları için parti yönetim kurulu üyelerine son verilen bu şahısların partimiz il yönetimi ile hiçbir bağları kalmamıştır. Aşağıda ismi yazılan kişilerin MHP Diyarbakır İl Başkanlığı adını kullanarak faaliyet yürütmeleri yada kamu kurum ve kuruluşlarında partimizi temsil etme yetkileri yoktur. MHP Diyarbakır il yönetimi adına faaliyet yürütmeleri halinde gerekli yasal işlem başlatılacaktır. Görevden alınan bu şahısların parti kimliklerini ve araç koruma tanıtım kartlarını partimize iade etmeleri için gerekli işlem başlatılmıştır” denildi.

Görevlerine son verilen yönetim kurulu üyeleri şunlar; Mehmet Şah Tokay, Şeyhmus Azar, Abdullah Özpirinççi, Bayram Denizhan, Hüseyin Özmen, Sadullah Tuncalp, Şeref Adıgüzel, Nezir Atasoy, Halil Süleyman Akıncı, Ebru Beken Dinçel ve Oğuz Çiçekçi.

İŞTE O YAZI;

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.