Dolar 32,3737
Euro 34,7104
Altın 2.393,67
BİST 10.159,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Memleket Partililerden Esnaf Yürüyüşü

Memleket Partililerden Esnaf Yürüyüşü
REKLAM ALANI
27 Nisan 2023 18:17
650

Memleket Partisi’nin Diyarbakır’daki milletvekili adayları esnaf yürüyüşü yaptı. 

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

 

Memleket Partisi İl başkanı ve 1. sıra milletvekili adayı Atilla Ece, partisinin mensupları ile birlikte Sur ilçesinde bulunan Gazi Caddesi esnafını ziyaret etti.

 

Partisinin Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adayı olmasıyla birlikte Diyarbakır’da yoğun bir tempoyla çalıştıklarını belirten Başkan Ece, partisinin Diyarbakır milletvekili adaylarıyla esnafı ziyaret ettiklerini söyledi.

Diyarbakır’da Memleket Partisi’ne büyük bir teveccüh olduğunu aktaran Başkan Ece; “Genel Başkanımız ve partimizin lideri Muharrem İnce Bey Efendi özü sözü bir olan bir liderdir. Böyle bir başkanımızın olması ülkemiz için büyük bir şanstır. Diyarbakır’da söylediğini Türkiye’nin her yerinde söyleyebilen bir lider olarak biz de onunla birlikte hemşerilerimize hizmet ediyoruz. Gece gündüz demeden çalışarak halkın içinde olan bir siyaset anlayışıyla hareket ediyoruz. Gençlerin abisi olan Genel Başkanımız liderliğinde partimizi seçimlerde en iyi şekilde temsil edip güzel bir oy alarak inşallah ilimizden Memleket Partili bir milletvekili çıkararak meclise göndereceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.