Dolar 32,2156
Euro 34,7286
Altın 2.449,13
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 21°C

Melikoğlu, Milletvekili Aday Adaylığı İçin Başvurusunu Yaptı!

Melikoğlu, Milletvekili Aday Adaylığı İçin Başvurusunu Yaptı!
REKLAM ALANI
21 Mart 2023 09:38
352

AK Parti il gençlik kolları başkanı Ahmed Mahsum Melikoğlu milletvekili aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

 

ARA REKLAM ALANI

Uzun yıllar AK Parti’ye hizmet eden ve 24 Haziran 2018’de yapılan milletvekili seçimlerinde AK Parti milletvekili adayı olan Mahsum Melikoğlu 14 Mayıs’ta yapılacak seçim için il binasında başvurusunu gerçekleştirdi.

 

Yapılan başvuru da gençlerin yoğun olarak il binasına geldiği ve sonrasında toplantı salonunda yapılan müracaatta Şehit edilen önceki dönem  il gençlik kolları başkanı Yunus Koca’nın babası Abdülkadir Koca önceki dönem il ve ilçe gençlik kolları başkanları, , mevcut ilçe başkanları,sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan toplantıda konuşan İl Başkanı M.Şerif Aydın teşkilatımızın evladı olan Mahsum kardeşimizin yapmış olduğu başvurunun hayırlara vesile olmasını diler onu yalnız bırakmayan ve buraya gelen herkese teşekkür ederim dedi. İl başkanından sonra konuşan Melikoğlu; öncelikle bizlere sahip çıkan il başkanımız ve bizi yalnız bırakmayan tüm eş dost ve kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Yıllarca hizmet ettiğimiz bu dava da bugün bir göreve talip olmanın ilk adımını atmış bulunmaktayım. Listeye girerim girmem hiç önemli değil. Ne olursa olsun partimize dünkünden daha çok hizmet edip bu hayatı seçimde Cumhurbaşkanımızın ve partimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz. Bugün beni yalnız bırakmayan buradaki herkese şükranlarımı sunuyorum diyerek sözlerine son veren Melikoğlu; başvurusunu yaptıktan sonra dışarda gelen gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.