Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Mardin’e Şehir Stadyumu Yapılacak

Mardin’e Şehir Stadyumu Yapılacak
REKLAM ALANI
11 Kasım 2023 11:09
300

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla yatırım programına alınan Mardin Şehir Stadyumu için Proje Sözleşmesi imzalandı.

Bu kapsamda, Mardin’de ön protokolü yapılan yeni stadyumun proje sözleşmesi 08.11.2023 tarihinde imzalanmıştır. Stadyum FİFA standartlarına, modern ve yaşayan tesis normlarına uygun olarak projelendirilecek.

ARA REKLAM ALANI

Stadyumda bireysel spor branşları için en az 10 adet antrenman ve eğitim salonu, 15 adet soyunma odası, toplantı salonları, kapalı tribün, doğal çim zemin, 500 araç kapasiteli otopark bulunacaktır. Stadyum projesinin 21 Aralık 2023 tarihinde tamamlanarak 2024 Ocak ayında ihalesinin yapılması planlanmaktadır.

MODERN TESİSLERDE SPORDAKİ BAŞARININ ARTMASI AMAÇLANIYOR

Vali Akkoyun; “Buradaki amaç gençlerimizin, vatandaşlarımızın spor imkânlarından faydalanmalarını sağlayacak yeterli ve güvenli tesisleri hayata geçirmektir. İnşallah bu tesisler sayesinde gençlerimiz, sporcularımız ulusal ve uluslararası düzeyde büyük başarılar elde edecek. Tesislerle birlikte başarılarımız artacaktır. Mardin Stadyumu’nun şehrimize kazandırılması nedeniyle, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak’a, hemşehrimiz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan’a ve milletvekillerimize şükranlarımızı arz ediyoruz. Şehrimize hayırlı olsun”  ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.