Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Kursiyerlere Madde Bağımlılığı Semineri

Kursiyerlere Madde Bağımlılığı Semineri
REKLAM ALANI
9 Kasım 2022 14:07
1.211

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Madde Bağımlılığı Danışmanlık Destek Merkezi, DİSMEK kursiyerlerine ‘’ Madde Bağımlılığı Konusunda Koruyucu Önleyici ‘’ seminer düzenledi. 

 

ARA REKLAM ALANI

Program, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Madde Bağımlılığı Danışmanlık Destek Merkezi Diyarbakır Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları ( DİSMEK ) seminer salonunda gerçekleşti.

 

Madde Bağımlılığı Danışmanlık Destek Merkezi Psikologları Uğur Çağan Alakuştekin ve Serap Çapraz’ın seminerine DİSMEK eğitmenleri ve kursiyerleri katıldı.

 

Eğitmenlerin ve kursiyerlerin bağımlılık konusunda bilinçlenmesi ve farkındalık oluşturmaları hedeflenen seminerde, insan sağlığını olumsuz yönde etkiyen farklı türde bağımlılıkların anlatıldı.

 

Psikologlar; alkol, sigara, uyuşturucu ve daha birçok bağımlılık yapan zararlı maddeler konusunda kursiyerlerin merak ettikleri soruları yanıtladı.

 

Psikologlar; slayt ve görsel materyallerle madde bağımlılığı konusunda dikkat edilmesi gereken konuları kursiyerlere aktardı.

 

Madde Bağımlılığı Danışmanlık Destek Merkezi, kentte ve kırsal alanlarda bağımlılıkla mücadele konusunda koruyucu ve önleyici çalışmalarına devam edecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.