Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

KORONA VİRÜS SİİRT’TE YETENEKLİ RESSAMLAR KEŞFETTİRDİ

Siirt’te korona virüs salgını nedeniyle evinde zaman geçiren Binevş İnan, resim alanında yeteneğini keşfetti.

KORONA VİRÜS SİİRT’TE YETENEKLİ RESSAMLAR KEŞFETTİRDİ
REKLAM ALANI
24 Aralık 2020 14:46
752

Kısa sürede birbirinden güzel çalışmalar ortaya çıkaran İnan, resimlerini internet ortamında satarak harçlığını çıkarmaya başladı.

 

ARA REKLAM ALANI

Tüm dünyada etkisini devam ettiren korona virüs salgınının Türkiye’de de görülmesiyle vatandaşlar zamanlarının büyük bir bölümünü evde geçirmeye başladı. Eve kapanan vatandaşlar hobilerine daha fazla zaman ayırarak zaman geçirdi. Siirt’te sosyoloji mezunu olan Binevş İnan, pandemi döneminde resim yapmaya merak salınca yaptığı resimlerle yetenekli olduğunu keşfetti. İnan, yeni yeni yaptığı resimleri internet ortamında satarak harçlığını çıkarmaya başladı.

 

RESİM YETENEĞİNİ PANDEMİDE KEŞFETTİ

 

Korona virüs salgını nedeniyle zamanının büyük bir bölümünü evde geçirdiğini belirten Binevş İnan, resim yaparak yetenekli olduğunu keşfettiğini söyledi. İnan, “Resim çizmeyi çok seviyorum. Resim bende tamamıyla yetenek, bu konuda herhangi bir eğitim almadım. İmkanlar çerçevesinde kendimi geliştirmeye çalıştım. Resimlerimde kadın figürünü çok seviyorum. Biz kadınlar şehrimizde ve bölgemizde yeteri kadar desteklenmediğimizi düşündüğüm için eserlerimde kadın figürlerini öne çıkarmayı her zaman tercih ettim. Resim bende yetenek ve bu konuda herhangi bir eğitim almamama rağmen bir çok sergiye katılmaya başladım. Resimlerim sergilendi. Gerek yaşadığım şehirde gerekse bölgemizde bulunduğumuz yerde ben ve benim gibi kendi imkanları doğrultusunda sevdikleri sanatı icra etmeye çalışan arkadaşlarımıza gerekli destekler sağlanabilirse bu konuda çok daha iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.