Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

KKTC’Lİ AKINCI, ERDOĞAN’DAN YARDIM İSTEDİ

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan korona virüs salgını nedeni ile yardım istedi.

KKTC’Lİ AKINCI, ERDOĞAN’DAN YARDIM İSTEDİ
REKLAM ALANI
28 Mart 2020 13:25
863

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, koronavirüs salgını nedeni ile Kıbrıs Türk halkının içinde bulunduğu zor durumu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Dünya Bankası Başkanı David Malpass ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Suma Chakrabarti’ye acil yardım talebi ile iletti.

 

ARA REKLAM ALANI

MALİ DESTEK İSTEĞİ

Virüs karşısında çaresiz kalan Mustafa Akıncı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan mali destek istedi. Akıncı, mali destekle sağlık alanındaki eksikliklerin giderileceğini ve ekonomik zararın azaltılacağını aktardı. 

Akıncı, koronavirüs salgını nedeni ile halkın sağlığının ciddi tehdit altında olduğunu, ekonomik ve sosyal yaşamın diğer ülkelerde olduğu gibi büyük yara aldığını ifade etti. Akıncı, korona virüs salgınıyla hem ulusal ölçekte mücadele veren ülkelerin hem de küresel dayanışma ve iş birliği ile yaralarını sarmaya çalıştıklarını söylerken, KKTC’ye yardım çağrısında bulundu.

 

72 MİLYON LİRA GİTTİ, YETMEDİ!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay,  daha önce Koronavirüsle mücadele kapsamında KKTC’ye 72 milyon liralık finansal kaynak gönderildiğini açıklamıştı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.