Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

KAYMAKAM ÖZTÜRK, SYDV TARAFINDAN KENDİLERİNE EV İNŞA EDİLEN AİLEYLE BULUŞTU

Ergani İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından kendilerine ev inşa edilen ihtiyaç sahibi aileyi ziyaret etti.

KAYMAKAM ÖZTÜRK, SYDV TARAFINDAN KENDİLERİNE EV İNŞA EDİLEN AİLEYLE BULUŞTU
REKLAM ALANI
2 Haziran 2021 14:16
1.754

Ergani Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, maddi durumu düşük ailelerin yardımına koşmaya devam ediyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Vakıf bu kapsamda mağdur olan bir aileye ev inşa etmek için kolları sıvadı. Kaymakam Öztürk de evleri tamamlanan aileyle bir araya geldi. Ailenin mağduriyetini gördüklerini ve hemen harekete geçtiklerini kaydeden Kaymakam Öztürk, “Biz de yerinde inceleme yaparak, gerekli ihtiyaçları tespit ederek kendilerine yeni ev inşa ettik. Bugün hem hayırlı olsun demeye hem de onların hayır duasını almaya geldik. Yeni evlerinden dolayı ailemizin çok memnun olduğunu gördük. Devletimizin bizlere sağladığı imkanlar dahilinde ailemiz için yardımlarımız devam edecek” dedi.

 

Yardımlardan dolayı minnettar olduğunu dile getiren engelli oğluyla yaşayan kadın da “Devletimizden, milletimizden Allah razı olsun. Kaymakamımıza ve diğer tüm yetkililerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.