Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Kayapınar’ın Eksiği Olan Fen Lisesi açıldı

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçesi’nde büyük ihtiyaç duyulan ve ilçenin en büyük okullarından biri olacak Kayapınar Fen Lisesi açıldı.

Kayapınar’ın Eksiği Olan Fen Lisesi açıldı
REKLAM ALANI
16 Şubat 2022 23:19
1.750

Kayapınar Fen Lisesi’nde önümüzdeki yıl 180 öğrenci ile eğitim ve öğretime başlayacak. Ayrıca, Kayapınar’da Sosyal Bilimler Lisesi’nin binasının inşaatına başlanıldığı öğrenildi.

 

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır’da 107 bin 572 öğrencinin bulunduğu Kayapınar’da büyük ihtiyaç duyulan Fen Lisesi nihayet açıldı.

 

Yeni binası Eğitim kompleksi yapılıncaya kadar yeni bir okul Fen Lisesi olarak tahsis edildi. 6 derslikli Fen Lisesi’nin hizmete girmesiyle birlikte başarılı öğrencilerin başka ilçelerdeki okullara gitmesinin önüne geçilecek. Fen Lisesi’nin tamamen hizmete girmesiyle birlikte eğitimde yeni bir heyecan yaratacak.

 

Bu yıl LGS’ye girecek 8. Sınıf öğrencileri Fen Lisesi’ni tercih edebilecek. Fen Lisesi’nin önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında 180 öğrenci ile eğitime başlayacak.

 

Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Av. Aydın Ak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Kayapınar Fen Lisesi eğitim öğretime açıldı. Sosyal Bilimler Lisesinin temeli atıldı. Eğitim camiamıza hayırlı olsun. Eğitime Destek katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.