Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

KAYAPINAR’DA ‘BİR KİTAP BİR FİDAN’ KAMPANYASI

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ünal Koç, Kayapınar ilçesindeki Milli İrade Anadolu Lisesince düzenlenen ‘Bir Kitap Bir Fidan’ etkinliğine katıldı. Okul bahçesinde öğrencilerle birlikte fidan diken Koç, öğretmenler ve öğrencilere kitap hediye etti.

KAYAPINAR’DA ‘BİR KİTAP BİR FİDAN’ KAMPANYASI
REKLAM ALANI
5 Haziran 2021 01:41
1.584

Kayapınar ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı eğitim kurumlarından Milli İrade Anadolu Lisesi tarafından ‘Bir Kitap Bir Fidan’ etkinliği düzenlendi.

 

ARA REKLAM ALANI

Öğrencilerin evde olduğu ve eğimin online yapıldığı pandemi sürecinde, öğrencilerin evde kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla düzenlenen etkinlik kapsamında en çok kitap okuyan öğrencilerin adına fidan dikimi yapıldı.

 

Okul bahçesinde düzenlenen fidan dikme etkinliğine Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ünal Koç, Milli Eğitim Müdürü Av. Aydın Ak, Milli İrade Anadolu Lisesi Müdürü Abdulkadir Çiftçi,  öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Öğrencilerle birlikte fidan diken Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ünal Koç, ardından öğretmen ve öğrencilere kitap hediye etti. Öğrencilere sık sık kitap okuma tavsiyesinde bulunan Koç, ardından toplu fotoğraf çektirdi. 

 

 

Kayapınar ilçe Milli Eğitim Müdürü Av. Aydın Ak, Milli İrade Anadolu Lisesi’nde Okul idaresinin öğretmenlerle birlikte ‘Bir kitap bir fidan’ kampanyası düzenlediğini anımsatarak “Öğrencilerin evde olduğu, eğitimin online yapıldığı pandemi dönemde çocuklarımızın evde kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Okul idaresince kampanya düzenledi. Kampanyaya öğrencilerimizin yanı sıra  velilerimiz ve öğretmenlerimiz de katıldı. Bu kampanyada en çok kitap okuyarak, özetini çıkaran öğrencilerimize kitap kampanyasında onların adına fidan dikiyoruz. Toplam da 70 fidan dikeceğiz. Diktiğimiz fidanları öğrencilerimize zimmetliyoruz. Fidanların bakımı öğrencimiz tarafından yapılacak. Hem okulumuzun yeşillendirilmesi, hem okulumuzdaki öğrencilerimizi okumaya teşvik etmek, hem de pandemide çocuklarımıza sosyal sorumluluk aşılamak adına yapılan bu kampanya çok güzel karşılandı” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.