Dolar 32,3605
Euro 34,7704
Altın 2.408,20
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Karaloğlu Ailesinden Yetim Ailelerine Ziyaret

Vali Münir Karaloğlu eşi Sevim Karaloğlu ile birlikte “Diyarbakır Yetimlerine Sahip Çıkıyor” mottosuyla kentte hayata geçirdikleri proje kapsamında merkez Bağlar ilçesinde yaşayan iki aileyi ziyaret etti.

Karaloğlu Ailesinden Yetim Ailelerine Ziyaret
REKLAM ALANI
6 Kasım 2021 14:01
1.636

Vali Münir Karaloğlu eşi Sevim Karaloğlu tarafından daha önce Van, Bursa, Antalya’da ve son olarak da Diyarbakır’da uygulanan yetim ailelerin ihtiyaçlarının tespiti, giderilmesi ile takiplerinin hedeflendiği proje kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

 

ARA REKLAM ALANI

İlk olarak 2014’te eşini kaybeden 3 çocuk annesini ziyaret eden Karaloğlu ailesi, anneden ailenin sorunlarını ve taleplerini dinledikten sonra çocuklarla oyun oynadı ve çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

 

Karaloğlu ailesinin sonraki ziyareti ise eşini 2019’da kaybeden 3 çocuk annesine oldu. Burada da anne ve çocuklarla uzun uzun sohbet eden Karaloğlu ailesi ailenin sorun ve taleplerini dinledi.

 

 

“DİYARBAKIR YETİMLERİNE SAHİP ÇIKIYOR”

 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde kurulan Öksüz, Yetim ve Gündüz Hizmetleri Daire Başkanlığının çalışmaları kapsamında Sevim Karaloğlu tarafından 16 Temmuz 2020’de yapılan toplantı ile çalışmalarına başlanan proje, birçok kurum ve kuruluşun iş birliğiyle yürütülüyor.

 

Projede, yoksulluk ve eğitimsizliğin ortadan kaldırılması, önleyici çalışmalarla suç işleme ve suça yönelme oranlarının düşürülmesi, aile bağlarının güçlendirilmesi, yetim çocuklara eğitim hayatları boyunca destek olunarak yardımlaşmanın ve iyiliğin çoğaltılması amaçlanıyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.