Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Kadın Girişimciler Şanlıurfa’da Buluşacak

Kadın Girişimciler Şanlıurfa’da Buluşacak
REKLAM ALANI
24 Eylül 2023 11:32
270

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Eskişehir, Trabzon ve Şanlıurfa İl Kadın Girişimciler Kurulları, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ev sahipliğinde bir araya gelerek, sinerji oluşturacak.

TOBB Şanlıurfa, Eskişehir ve Trabzon’daki İl Kadın Girişimci Kurulu başkan ve üyeleri, Şanlıurfa’da bir araya gelerek, 2 gün boyunca iş ortaklıkları, girişim önündeki engellerin kaldırılması hususunda fikir alışverişinde bulunacak, eğitimlere katılacak. Yarın açılış programıyla başlayacak etkinliklere, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı da katılacak.

ARA REKLAM ALANI

PROJENİN İKİNCİ AYAĞI ŞANLIURFA’DA YAPILACAK

Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri ile Eskişehir, Şanlıurfa ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından İl Kadın Girişimciler Kurullarının desteği ile organize edilen “Girişimci Kadınlar Buluşması’nın ikincisi Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek. Şanlıurfa, Eskişehir ve Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurullarında yer alan iş kadınları arasında, birlikte iş yapma kültürünün geliştirilmesi ve sürdürülebilir kılınması açısından yapılabileceklerin değerlendirileceği toplantıda, “Kadın Girişimciler Nasıl Birlikte Hareket Edebilir”, “İller arasındaki iletişimi nasıl arttırabiliriz”, “Hangi ortak projeler içerisinde yer alabiliriz?” sorularının cevapları aranacak.

“KADININ SOSYAL STATÜSÜ YÜKSELECEK”

Etkinliklerde ayrıca kadın girişimcilerin önündeki engelleri aşabilmeleri için başvuracakları yöntem ve imkanlara vurgu yapılması hedefleniyor. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yazmacı da kadın girişimcilerin toplumsal ilerlemenin kadının sosyal statüsünün yükseltilmesiyle sağlanabileceğinin bilincinde olduğunu vurguladı. Yazmacı, 13-15 Eylül tarihleri arasında ilki Eskişehir’de gerçekleşen buluşmanın ikincisinin Şanlıurfa’da gerçekleşmesinden mutlu olduklarını belirterek, “Etkinliğin iş kadınları arasında sinerji oluşturulması için önem taşıdığına inanıyorum. Kadın girişimciliğinin geleceği için de umut veren bir etkinlik olacak. Sadece ailenin temelini, toplumun yapı taşını oluşturan değil aynı zamanda ekonomimizin, kalkınmamızın en önemli unsuru olan kadınlarımız, kadın girişimciliğini Avrupa Birliği standartlarına ulaştırmak istiyor” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.