Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

İstismardan Tutuklanan Şüphelinin Avukatı, Aile İçi İstismarı Ortaya Çıkardı

İstismardan Tutuklanan Şüphelinin Avukatı, Aile İçi İstismarı Ortaya Çıkardı
REKLAM ALANI
8 Kasım 2023 13:09
460

Mardin’de S.E. (40), ayrıldığı dini nikahlı eşi Heja Ö. (19), kendisine 16 yaşınayken cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla şikayetçi olunca tutuklandı. S.E.’nin resmi nikahlı eşi, avukatları Gurbet Bilbay’a, Heja Ö.’nün annesi Şükran (43) ve 15 yaşındaki kız kardeşi M.B.Ö. ile yaşadığı cinsel içerikli görüntüleri teslim etti. M.B.Ö. koruma altına alınırken, gözaltına alınan Heja ve Şükran Ö., ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Mardin’de bir işletmede aşçı olarak çalışan evli ve 8 çocuk babası S.E. iddiaya göre geçen yıl mart ayında işletmenin sahibi Şükran Ö.’nün isteğiyle kızı Heja Ö. ile dini nikahla evlendi. Heja Ö. ve S.E., yaşanan tartışmanın ardından bir süre sonra ayrıldı. Ayrılığın ardından Heja, annesi Şükran Ö. ile birlikte polise giderek, 16 yaşındayken S.E.’nin cinsel istismarına uğradığını iddia edip, şikayetçi oldu. Temmuz ayında gözaltına alınan S.E., ‘Çocuğa cinsel istismar’ suçundan tutuklandı.

ARA REKLAM ALANI

Olayın ardından S.E.’nin resmi nikahlı eşi, Heja Ö.’nün annesi Şükran Ö. ve 15 yaşındaki kız kardeşi M.B.Ö. ile yaşadığı cinsel içerikli görüntüleri avukatları Gurbet Bilbay’a teslim etti. Bilbay’ın şikayetçi olması üzerine görüntüleri izleyen ekipler, Heja ve annesi Şükran Ö.’yü gözaltına alındı.

Anne ve kızı ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 15 yaşındaki M.B.Ö. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alarak yurda yerleştirdi. Olayla ilgili soruşturma sürerken ailenin 10 yaşındaki ismi öğrenilemeyen kız çocuklarının da korumaya alınması için çalışmalar devam ediyor.

‘ASIL SUÇLULARIN TUTUKLANMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ’

Avukat Gurbet Bilbay, anne ile kızın çıkar çatışmasından kaynaklı müvekkilinin cinsel istismar iddiasıyla tutuklandığını söyledi. Bilbay, “Olayın seyrini değiştirecek önemi bulgular ve deliller elde ettik. Çocuk Şube Müdürlüğü ekibiyle beraber sıkı bir çalışmayla asıl iddiada bulunan anne ve kızın ifadesine başvuruldu. Büyük ihtimalle ilk duruşmada da müvekkilimi tahliye edeceğiz. Adalete güveniyoruz, asıl suçluların tutuklanması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.