Dolar 32,3357
Euro 34,8475
Altın 2.389,71
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

İlçe Binasının Açılışında Balkon Konuşması

Partisinin Batman ili Gercüş ilçe binasının açılışını yapan Saadet Partisi Genel Merkez Görevlisi ve Batman İl Sorumlusu Fesih Bozan, açılıştan sonra burada balkon konuşması yaptı.

İlçe Binasının Açılışında Balkon Konuşması
REKLAM ALANI
21 Aralık 2021 11:22
1.886

AK Parti’den Saadet Partisi’ne geçerek SP Gercüş İlçe Başkanı olarak ataması yapılan Süleyman Altun, beraberinde 100 kişinin de SP’ye katılımını sağladı. Açılışı yapılan parti binasında yeni üye kayıtları yapıldı ve partiye yeni katılanlara Parti rozeti takıldı.

 

ARA REKLAM ALANI

Açılışa İl Sorumlusu Fesih Bozan, Batman İl başkanı Mustafa Yıldız, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Mihdi Oğuz ve il, ilçe parti yöneticileri katıldı.

 

Gercüş ilçe binasının açılışını yapan Bozan; “Muhterem Gercüşlü vatandaşlarımız, Gercüş ovasıyla, iklim ve coğrafi konumu, tarım ve su açısından, Allah’ın insanlara bahşettiği nimetler sayesinde, yerleşimi MÖ 7000 yıllarına kadar geriye giden medeniyetin ilk temellerinin atıldığı şirin bir ilçemizdir. Her ne kadar Gercüş ilçemizde, Hayvancılık, üzüm, buğday, arpa, mercimek, nohut, sebze yetiştirilmekte olsa da maalesef gelir olarak yetersiz kalmaktadır. Gercüş İlçemiz. İşletme büyüklüklerine ulaşmış işyeri mevcut olmadığı gibi sanayi kuruluşu da bulunmamaktadır. Ortalama gelir seviyesi Türkiye ortalamasının çok çok altındadır. Bundan dolayı da Gercüş nüfusunun ekseriyeti mevsimlik işçi olarak ve iş bulmak umuduyla Batı illerimize gitmek zorunda kalmaktadır. Biz Saadet Partisi olarak temel yaklaşımımız, her il ve ilçenin yeraltı ve yerüstü kaynaklarına göre gerekli yatırımları yaparak ve gerekli imkânları sunarak herkesin kendi il ve ilçesinde geçimini sağlaması gurbet ellere gitmemesidir. Bu anlamda geçmişte Erbakan Hocamızın Türkiye genelinde başlattığı yoğun ve yaygın sanayi yatırımlarından bir tanesi de Gercüş’teki Ayakkabı fabrikasının temelinin atılması olmuştur. Ama maalesef o dönemde alınan erken seçim kararıyla hükümetin değişmesiyle bu temel bitirilememiş ve satılmıştır. İktidar acilen, Gercüş üzümünü değerlendirmek için, “kuru üzüm, cevizli sucuk, pekmez ve helva fabrikası” için rehberlik etmeli gerekli teşvikleri yapmalı, hayvancılık ve tarım çiftçilerine gerekli desteği sağlamalıdır” dedi.

 

 

“AK PARTİ İKTİDARI ÜLKEYİ DIŞA BAĞIMLI HALE GETİRDİ”

 

AK Parti iktidarının Türkiye’yi yıllardır ısrarla israf, savurganlık, betonarmeyle insanları işsiz, tarım ve hayvancılıkta dışa bağımlı bir hale getirdiğini ifade eden Bozan; “Gercüş’lü halkımız, biz yıllardır üretim istihdam ve ihracat diyoruz. AK Parti iktidarı insanlarımızı işsiz, tarım ve hayvancılıkta bile bizi dışa bağımlı hale getirerek, çiftçimizi, köylümüzü, esnafımızı, işçi, memur ve emeklimizi perişan etmiştir. Dövizin önlenemeyen yükselişiyle, zam üstüne zamlarla, hayat pahalılığı vatandaşımızı nefes alamaz hale getirmiştir. Hak ve hukuk ihlalleriyle, yaşanan adaletsizlikler, torpil, rüşvet, partizanlık ve yolsuzluklarla ülkemiz, yaşanamayacak hale getirilmiştir. Cumhur ittifakı olarak, kutuplaştırma, ötekileştirme, kendileriyle beraber olmayan herkesi, “hain ve dış güçlerle işbirlikçi” ilan ederek toplumun içine her gün kin ve nefreti tohumunu ekmekte, birlik ve beraberliğimize, huzur ve barış ortamına büyük zarar vermektedir. AK Parti iktidarında sermaye sahipleri daha çok zengin, toplumun geneli daha çok fakirleşmiştir. Yani AK Parti iktidarı fakir ve fukaranın iktidarı değil, zenginlerin ve yandaşların iktidarı haline gelmiştir” ifadelerini kullandı. 

 

 

“AK PARTİ SEBEP, SIKINTILAR SONUÇTUR”

 

AK Parti iktidarı freni patlamış bir araba gibi artık ülkeyi yönetme kabiliyetini kaybettiğini belirten Bozan; “AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, 4-5 aya toparlanacağız, 6 ay sonra ise meyvelerini yiyeceğiz dedi. Ey Erdoğan 19 yıldır vatandaşlarımız sizden bu hikayeleri dinlemekte, her gün daha da fakirleşmekte, artık meyve yiyemez hale gelmiştir. Vatandaş artık size güvenmiyor ve ilk seçimde sizi sandığa gömecektir. Örneğin Ak Parti İktidarının Eylül 2021 de açıkladığı “Orta Vadeli Programa” göre; 2021 sonu dolar kuru 8,30 TL, 2022 ortalama dolar kuru 9,27 TL, 2023 için 9,77 TL ve 2024’te ise 10,27 TL öngörmüş. Bu nasıl bir öngörü(!) Tarih: 19 Aralık 2021 Dolar 17 TL’yi gördü. Daha üç ay öte öngörüsü olmayan bir iktidarın; 6 ay sonra ekonomi düzelir demesi hatta zaman zaman 2023 veya 2053 hedeflerinden bahsetmesi sizce ne anlama geliyor? Bunlar sadece aklımızla alay etmektedir. Muhterem Gercüşlüler, iktidar, başarısızlıklarını örtmek için, “dış güçler” “milli ve manevi değerler” ve “öteki” diye tarif ettiği kutuplaştırma örtülerini ısrarla kullanmaktadır. Vatandaş, bu örtüyü kaldırırsa, her alandaki başarısızlık ve çürümüşlüğü görecektir. Biz lafa değil, icraata bakacağız. Yol, köprü ve havalimanları için yapılacak ödemenin, “TL” ile değil “Dolar ve Euro” ile yapmaları, yerli ve milliliklerini gösterdiği gibi yalan, talan, yolsuzluk, rüşvet, israf ve savurganlıkla ilgili yapılan haber ve iddiaları da onların dindarlık ölçüsünü göstermektedir. Artık İktidar vatandaşın yanında güvenini kaybetmiş her gün daha çok erimektedir. Kısacası, Ak Parti sebep yaşadığımız bütün sıkıntılar sonuçtur. Yaşanabilir bir Gercüş için, Gercüşlü vatandaşlarımızın saadeti için artık Saadet Partisi deme zamanı gelmiş ve geçmiştir. İlçe Başkanımız Süleyman Altun ve yönetimine destek vermenizi bekliyoruz. Bundan sonra ilçe başkanımız, Süleyman Altun Bey ve yönetimi, sıkıntılarınızın dile getirilmesinde sizin sesiniz olacaktır” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.