Dolar 32,3786
Euro 34,6919
Altın 2.429,25
BİST 10.001,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

İlçe Başkanına Ulaşamayınca Noterle Partiye İhtarname Gönderdi

İlçe Başkanına Ulaşamayınca Noterle Partiye İhtarname Gönderdi
REKLAM ALANI
31 Temmuz 2023 18:54 | Son Güncellenme: 31 Temmuz 2023 19:06
564

Hiçbir gerekçe gösterilmeden yönetimden çıkarıldığını iddia eden AK Parti’nin Bağlar ilçe yönetim kurulu üyesi Ayfer Yasinoğlu, ilçe başkanı Ahmet Maruf Demir’e ulaşamayınca noterle partiye ihtarname gönderip ulaşmaya çalıştı.

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

AK Parti Bağlar İlçe Başkanlığı’nda yaşanan istifalar ve görevden uzaklaştırmalar yaşanırken, toplantılara katılmadığı iddia edilen bazı isimlerin ise AK Parti Bağlar İlçe Başkanlığı’ndaki görevlerinden uzaklaştırıldığı belirtildi.

 

İlçe Başkanı Demir’in aylardır toplantı yapmadığını ve partide tüm toplantılara katılmasına rağmen kendisini haksız yere yönetimden attığını belirten Yasinoğlu, görev süresi boyunca tüm talimatlara uyduğunu ve bütün toplantılara katıldığını söyledi.

 

Kendisine mobbing uygulandığını belirten Yasinoğlu; “Benim toplantılara katılmadığım için yönetimden çıkarıldığım iddiası doğru değil. Bana açık bir şekilde mobbing yapıldı. Parti içindeki görev sürem boyunca tüm talimatlara uymuş ve bütün toplantılara katılmışım. Yapılan toplantılarda imza atılmadığı gibi bazı toplantılarda da katılım imzası alınmıyordu. Bu durum, partimizin içindeki iletişim eksikliklerini ve yönetimdeki sorunlarını gündeme getirdi. Daha önce çağrılan isimler, toplu olarak imza aldılar ve bana bir komplo oynandı. Zaten partimizde birçok huzursuzluk var. Bazı arkadaşlarımız ilçe başkanımızın faaliyetlerinden memnun olmadığı için istifa ederken, benim gibi verilen her görevi hakkıyla yapmaya çalışan kişiler de ilçe başkanımızın talimatıyla yönetimden atılarak partiden uzaklaştırılıyor” dedi.

 

Görev süresi boyunca hiçbir uyarı veya disiplin cezası almadığını ve neden bu kararın verildiğini anlamadığını belirten Yasinoğlu; “Ancak, konu hakkında bilgi almak istediğim halde parti yöneticilerimin telefonlara cevap vermediklerini gördüm. İlçe başkanımı aramama rağmen o bile bana geri dönmedi. Bende yaşadığım bu olumsuzluk üzerine noter aracılığıyla bir ihtarname gönderdim. Parti yönetimiyle iletişim kopukluğu daha da derinleşirken, ben haksızlığın ortadan kaldırılması için gerekirse konuyu mahkemeye taşıyıp, hukuki yollara başvuracağım” diye konuştu.

 

İşte partiye çekilen noter ihtarnamesi; 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.