Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

HÜDAPAR’dan Evlilik Hazırlığı Yapan Gençlere Çağrı: “Düğününüzde Yapacağınız Bazı Masrafları Gazze’ye Bağışlayalım”

HÜDAPAR’dan Evlilik Hazırlığı Yapan Gençlere Çağrı: “Düğününüzde Yapacağınız Bazı Masrafları Gazze’ye Bağışlayalım”
REKLAM ALANI
28 Ekim 2023 10:58
361

HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Mecliste basın açıklaması yaptı. Gazze’de yaşanan insanlık dramına el uzatılması gerektiğini belirten Dinç, evlilik hazırlığı yapan gençlere seslenerek, düğün masraflarının bir kısmının Gazze’ye bağışlanması çağırısında bulundu.

Duyarlı ve vicdan sahibi olan her kesin Gazze’ye destek olması gerektiğini belirten HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanı Faruk Dinç, evlenme hazırlığı yapan gençlere bir çağrıda bulundu: “Gelin düğün hazırlıklarımızda yapacağınız bazı masrafları Gazzeli kardeşlerimize bağışlayalım. En temel insani ihtiyaçlardan yoksun olan kardeşlerimizin ihtiyaçlarını bir nebze de olsa gidermede katkı sunalım.” dedi.

ARA REKLAM ALANI

Siyonist işgal çetelerinin ABD ve Avrupa ülkelerinin desteğiyle soykırım suçu işlediğini belirten Dinç, soykırımın durdurulması için ciddi adımların atılması gerektiğini belirtti.

Siyonist işgal çeteleri tarafından evleri yıkılan, yuvaları dağıtılan, elektriksiz, susuz ve açlığa mahkum edilen Gazze’nin mazlumlarının unutulmaması gerektiğini belirten Dinç, tüm vicdan sahiplerini Gazze’ye sahip çıkmaya, yaralarını sarmaya davet etti.

Gazze’de yaşanan drama sessiz kalınmaması ve el uzatılması gerektiğini belirten HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanı Faruk Dinç, duyarlı insanlara ve evlilik hazırlığı yapan geçlere seslenerek şunları kaydetti; “Bu doğrultuda, bugüne kadar mazlumlara ve mağdurlara kucak açmış, bütün bir dünyaya insanlık dersi vermiş aziz halkımıza, bilhassa evlenme hazırlığı yapan gençlere bir çağrıda bulunmak istiyorum. Gelin düğün hazırlıklarımızda yapacağınız bazı masrafları Gazzeli kardeşlerimize bağışlayalım. En temel insani ihtiyaçlardan yoksun olan kardeşlerimizin ihtiyaçlarını bir nebze de olsa gidermede katkı sunalım. Bugün hayatta kalan Gazzeli çocuklar açlık ve susuzlukla baş etmeye çalışmaktadır. Bugün, kardeşlerimiz yapacağımız fedakarlıklara ihtiyaç duymaktadır. Özellikle genç kızlarımıza, takıların hiç olmazsa bir kısmını Gazze’ye bağışlayarak güzel bir örneklik sergilemeleri çağrısında bulunuyorum. Bu anlayışla kurulacak bir yuvanın dünya ve ahiret saadetinin sebebi olacağına yürekten inanıyorum. Değerli genç kardeşim, gelin düğün yemeklerimizi, Gazzeli çocuklara gönderelim. Düğün salonu tutmak yerine sade bir nikah töreniyle yetinelim. Kardeşlerimizin üzerine bomba yağarken eğlenmek yakışmaz. Gelin düğün salonuna vereceğimiz para ile Gazzeli annelerimizin, bacılarımızın, çocuklarımızın başını koyabileceği bir çatının tuğlalarını alalım. Yuvanızı kuracağınız zaruri ihtiyaçlar dışındaki bütün masraflarınızı, kardeşlerinize bağışlayınız. Düğününüz şatafat içerisinde olmadığı için bir şey kaybetmezsiniz fakat gösteriş ve lükse vereceğiniz ücretleri, kardeşlerinize bağışlamakla çok şey kazanırsınız. Gelin bu çağrıya kulak verin ve Türkiye’den bütün dünyaya bir kez daha insanlık dersi verelim. Bu anlayış üzerine yuva kuracak tüm gençlere de dünya ve ahiret saadeti diliyorum. Yaşasın küresel intifada, yaşasın İslam kardeşliği!”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.