Dolar 32,4571
Euro 34,7340
Altın 2.439,37
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Hop Geçidi Estetik Bir Görünüm Kazanıyor

Hop Geçidi Estetik Bir Görünüm Kazanıyor
REKLAM ALANI
25 Aralık 2022 16:31 | Son Güncellenme: 25 Aralık 2022 17:05
1.314

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Hop Geçidinde yeşillendirme çalışmalarını yerinde inceleyerek dikim işini gerçekleştiren ekiple fidan dikti.

 

ARA REKLAM ALANI

Hop Geçidinin estetik bir görünüm kazanması amacıyla kavşak düzenleme çalışmaları kapsamında aydınlatma çalışmalarının ardından Mardin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığınca, çam ve çalı grubundan oluşan 2 bin ağaç ile fidan toprakla buluşturuldu.

 

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, beraberindeki heyetle Savur-Hop kavşağı düzenleme çalışmalarını hem yerinde incelendi hem de dikim işini gerçekleştiren ekibe kolaylıklar diledi. Daha sonra fidan dikerek can suyu verdi.

 

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Abdulselam Er’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Demirtaş, Daha yeşil bir Mardin için çalışmaya, ağaç ve fidanları toprak ile buluşturmaya devam edeceklerini belirterek göreve geldikleri günden beri yaklaşık 1500 hektar yeşil alanı Mardin’e kazandıracak projeleri hayata geçirdiklerini anımsattı.

 

   

 

Vali Demirtaş, kentin önemli yol ağlarından biri olan Hop Geçidi yeşillendirme çalışmasının tamamlamasıyla birlikte kavşağın daha estetik bir görünüme kavuşacağını aktardı.

 

Yeşillendirme çalışması yapan ekibe kolaylıklar dileyerek, emeklerinden dolayı teşekkür eden Vali Demirtaş, ardından Savur ilçesine geçerek Başkavak Mahallesinde asfaltlama yapılması planlanan yolda incelemeler gerçekleştirdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.