Dolar 32,2707
Euro 34,7535
Altın 2.400,26
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 19°C

‘Hanım Ağa’ Lakaplı Suna Kepolu Adaylık Başvurusunu Yaptı!

‘Hanım Ağa’ Lakaplı Suna Kepolu Adaylık Başvurusunu Yaptı!
REKLAM ALANI
16 Mart 2023 19:16
695

AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi, AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Sune Kepolu Ataman, AK Parti Diyarbakır Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Beraberindeki Beyaz Melesli kadınlarla birlikte İl Başkanlığı binasına gelen Ataman, İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın ile bir araya geldi. Başvuru dilekçesini İl SKM Başkanı Raşit Ocak’a teslim eden Ataman, Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olarak kendisinin Diyarbakır’ın desteğine ve duasına ihtiyacının, Diyarbakır’ın da kendi siyaset anlayışına ihtiyacı olduğunu söyledi.

ARA REKLAM ALANI

AK Parti Kadın Kolları MKYK üyesi, Kepolu Aşireti’nin Hanım ağası Suna Kepolu Ataman, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri nedeniyle AK Parti’den Milletvekilliği aday adaylığı için müracaata bulundu.

Beraberinde çok sayıda ‘Beyaz Melesli’ kadın ve bir grup erkekle birlikte AK Parti İl Başkanlığı’na gelen Suna Kepolu Ataman, 2 yıldan bu yana birlikte görev yaptığı dava ve mesai arkadaşı İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın’ı ziyaret etti.

 

“BENİM BİR DİYARBAKIR HİKÂYEM VAR!”

İl Başkanlığı toplantı salonunda kendisini yalnız bırakmayan kadınlara seslenen Ataman, Kendisinin bir Diyarbakır hikâyesi olduğundan söz ederek, “Mahmut Kepolu’nun Kızı Suna Hikâyem var. Diyarbakır’dan Gençliğim hikâyesi var. Diyarbakırlı Köylü Çiftçi Hikâyem Var. Benim Diyarbakırlı iş Kadını Hikâyem Var. Benim Diyarbakırlı anne Hikâyem Var. Velhasıl benim bir Diyarbekir hikâyem var.

“BU HİKÂYEYİ ANKARA’DA TAÇLANDIRMAK İÇİN DİYARBAKIR’IN DESTEĞİNE İHTİYACIM VAR”

Ben bu hikâyeyi Ankara’da taçlandırmak ve her evlada anne, her kadına bacı, her muhtaca iş ve aş olmak için sizin yani Diyarbakır’ın desteğine ihtiyacım var. Rey verecek olanın Reyine Rey vermeyecek olanın rızalığına ihtiyacım var. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olarak Benim Diyarbakır’ın desteğine ve duasına ihtiyacım, Diyarbakır’ım da benim siyaset anlayışıma ihtiyacı var” diye konuştu.

 

İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın ise, Ataman ile 2 yıldan bu yana dava ve yol arkadaşlığı yaptığını ifade ederek, Ataman’a emeklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Konuşmaların ardından Ataman, AK Parti 28. Dönem Milletvekilliği Aday adaylığı başvuru dilekçesini İl SKM Başkan Yardımcısı Raşit Ocak’a teslim etti. Ocak da, Ataman’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.