Dolar 32,3216
Euro 34,6744
Altın 2.409,17
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Sevgilisiyle Plan Yaparak Dedesinin Evini Soydu, Dede Öldü!

Sevgilisiyle Plan Yaparak Dedesinin Evini Soydu, Dede Öldü!
REKLAM ALANI
3 Mart 2024 11:40
253

Diyarbakır’da, evden 1 milyon lira değerinde altınların çalınmasıyla ilgili yaşanan olayda, ev sahibi Veysi Akkurt’un (63) merdivenden düşerek hayatını kaybetmesine neden olan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Akkurt’un kız torunu H.A. da dahil olmak üzere 7 şüpheli gözaltına alındı. H.A.’nın, hırsızlığı sevgilisi Ş.E. ile birlikte planladığı ve anahtarın kopyasını çıkararak Ş.E.’ye verdiği ortaya çıktı. Çalınan altınlar da gömüldüğü yerde bulundu.

ARA REKLAM ALANI

Olay, 25 Şubat akşamı Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi’nde meydana geldi. Evine dönen Akkurt, içinde altınlarının ve bir miktar paranın bulunduğu çantayı taşıyan kişileri fark etti. Çantayı geri almak istediği sırada şüpheliler tarafından itilerek merdivenden düştü ve ağır yaralandı. Akkurt, kaldırıldığı hastanede 6 gün sonra hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, olayın ardından çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. H.A.’nın hareketlerinden şüphelenen ekipler, dedesinin evinden altınları çalmak için plan yaptığı ve anahtarı sevgilisi Ş.E.’ye teslim ettiği bilgisine ulaştı. Operasyonla birlikte H.A. ve Ş.E. dahil toplam 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, suçlarını itiraf ederek gömdükleri altınları da bulundu. Gözaltına alınma anları güvenlik kameralarına yansıdı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.