Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

“Halkın İçinde Halkla İç İçe Siyaset Yapıyoruz”

“Halkın İçinde Halkla İç İçe Siyaset Yapıyoruz”
REKLAM ALANI
26 Nisan 2023 09:52
323

Milliyetçi Hareket Partisi Çermik İlçe Başkanı Sinan Varol, Sonhaberlerim.com haber sitesine özel açıklamalarda bulundu.

 

ARA REKLAM ALANI

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

Başkan Varol, yaptığı çalışmalarla ilgili olarak köy köy, mahalle mahalle vatandaşı ziyaret ettiklerini, halka hizmetin hakka hizmet olduğunu söyledi.

“ÇERMİKLİ VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDE OLACAĞIZ”

 

MHP’nin bayrağını canla başla dalgalandırdığını belirten Başkan Varol, “Göreve başladığımız günden beri çalışmalarımız yoğun bir şekilde geçiyor. Biz, bu göreve gelirken vatandaşa hizmet etmek için yemin ettik. Allah’a şükürler olsun, oturduğumuz yerden değil, vatandaşlarımızın içinde vatandaşlarımızla iç içe siyaset yapıyoruz. Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinleyip onlarla istişare ediyoruz. Çermikli vatandaşlarımızın her zaman hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

“DAVAMIZI BURADAKİ HEMŞERİLERİME ANLATIYORUZ”

 

Çermikli vatandaşların hizmetinde olduklarını ve partisinin il başkanı Miktat Arslan’ın emir ve talimatları doğrultusunda hareket ettiklerini aktaran Başkan Varol, “Genel Merkezimiz tarafından atamamın yapıldığı günden beri ilçemin köylerini geziyorum. Oruç ayında yüzlerce kişilik iftar etkinliğimiz oldu. Zaten seçim sürecini yaşadığımız bu günlerde köylerimizi, mahallelerimizi, insanlarımızı ziyaret edip onlara MHP’nin davasını, genel başkanımızın bu ülke için yaptığı fedakarlıkları anlatıyoruz. Vatandaşlarımız da zaten Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey Efendi’ye olan bakışı ve yaklaşımı gayet olumlu ve biz onlara davamızı anlatırken bizi bağrına basıyor. İlçeme hizmetlerimiz devam edecek. Parti olarak gitmediğimiz mahalle, köy, sokak ve kapı kalmayacak. Herkese örnek olacak bir şekilde siyasetimizi yapacağız” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.